Detalii picante de la filmările Revelionului 2021 al lui Dan Negru. Ce s-a întâmplat acolo (EXCLUSIV)

Iancu Andreea 05.12.2020, 09:41

În ciuda pandemiei, filmările Revelionului 2021 nu au fost anulate, iar unul dintre cele mai așteptate show-uri prezentate de Dan Negru va putea fi urmărit de publicul telespectator. Și totuși, realizarea spectacolului i-a adus pe mulți dintre artiști și vedete mai aproape de riscul de a se îmbolnăvi cu coronavirus. Conform playtech.ro, măsurile de siguranță și restricțiile impuse nu au fost respectate.

Ce s-a întâmplat la filmările Revelionului 2021, de la Antena 1

Dan Negru anunța în urmă cu doar o zi faptul că unul dintre cele mai așteptate show-uri de la finalul anului a fost realizat. Mai cu seamă după ce mai multe glume din mediul online vizau tocmai Revelionul 2021 al lui Negru, vedeta a dezvăluit că telespectatorii se vor putea bucura de un spectacol pe cinste la trecerea dintre ani.

Împreună cu echipa de producție TV am hotărât să filmăm Revelionul la începutul lui decembrie. Deci, se face! Cu toate măsurile de siguranță, a spus realizatorul de la Antena 1 în mediul online.

Mulți se întreabă însă cum au putut avea loc filmările Revelionului 2021, în condițiile impuse de pandemie. Deși realizatorul a dat asigurări că măsurile de siguranță vor fi respectate, imaginile distribuite în exclusivitate de sursa citată, din galeria foto, arată contrariu. Artiștii prezenți pe platoul de filmare au fost în număr considerabil, iar purtarea măștii de protecție ori distanțarea socială au lipsit cu desăvârșire.

Mai multe vedete au fost testate pozitiv cu Covid-19 în urma filmărilor pentru Revelion
Mai multe vedete au fost testate pozitiv cu Covid-19 în urma filmărilor pentru Revelion

Mai mulți artiști au fost confirmați cu Covid-19

Printre cei care nu s-au temut de riscul infectării cu noul coronavirus și au ales să își facă meseria se numără Mihai Trăistariu, Ruby, Cătălin Crișan, Connect-R, Adriana Trandafir, Maria Buză, Jojo, Jador, fotbalistul Giani Kiriță și  Elena Merișoreanu. Aceasta din urmă, deși a afirmat că nu va accepta să filmeze de Revelion, a participat totuși la spectacol. Elena Merișoreanu declarase tot pentru playtech.ro faptul că nu va mai merge la nicio filmare pentru Revelion, de teama unei îmbolnăviri.

Am fost la filmări pentru Revelion, dar cam multă lume. Nu mă mai duc. Nu se păstra distanțare, nimic, eram cam 20-30 de soliști acolo. Fără măști, fără nimic. Nu mă mai duc, i-am refuzat, ultima dată le-am zis că sunt racită. Am și eu o vârstă, nu pot să-mi risc viața pentru niște filmări, a spus Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru sursa citată.

După ce Adriana Trandafir a trecut printr-o formă grea a bolii, încă din iunie, filmările pentru edițiile de Sărbători au adăugat nume noi de vedete pe lista celor pozitivi de Covid-19. Astfel, mai mulți artiști au declarat că s-au îmbolnăvit în urma filmărilor la care au participat pentru diferite posturi TV. Printre aceștia se numără Steliana Sima, care povestea pe 27 noiembrie, pentru Antena Stars, care este starea sa.

Nu mă simt deloc bine. Azi-noapte mi-a fost foarte rău, chiar eram la un pas de a chema Salvarea. Am reușit să stabilizez temperatura și tusea, ele mă omoară. Am reușit să o țin sub control, la 37,8. Tusea este cea care mă ucide. Am așa o senzație de a zace. Nu am avut vreo trei zile nici gust, nici miros. Acum mi-au revenit, dar nu înțeleg de ce ”parșivuțul” ăsta de virus a cotit-o iar. În mod normal, după 5 zile ar fi trebuit să mă simt bine, a explicat artista.

Nici Marian Haiducu nu a fost ocolit de virus. Acesta a dclarat pentru starpopular.ro că a fost testat pozitiv de Covid.

Am avut și stări nasoale: m-au durut foarte tare picioarele, niște dureri ciudate pe care nu le-am avut niciodată, și stări subfebrile. Am fost la emisiuni pentru sărbători, am auzit că au fost foarte mulți infectați cu Covid-19.

Și rudele Andrei Măruță, fratele și cumnata artistei, au fost confirmați cu coronavirus. Săndel și Aurora Mihai se numără printre artiștii care s-au infectat după filmările pentru Revelion. Totuși, starea lor de sănătate este una bună.

Ne simțim bine, mie mi-a dispărut mirosul și gustul. Alte simptome nu am avut, nici febră, absolut nimic, au menționat și ei pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...