Detalii noi despre viitorul ginere al lui Mircea Geoană. Ce s-a aflat despre familia lui

Andra Daoud 11.08.2022, 09:45
Detalii noi despre viitorul ginere al lui Mircea Geoană. Ce s-a aflat despre familia lui

Ana, fiica lui Mircea Geoană, și iubitul ei american au făcut petrecerea de logodnă săptămâna trecută, lângă București. Cei doi sunt împreună de cinci ani, iar viitorul ginere al lui Mircea Geoană este un tânăr cu potențial, dar și cu o situație materială excelentă. Din ce familie provine Garrett Cayton și cum a început povestea de dragoste dintre el și Ana Geoană.

Cine este viitorul ginere al lui Mircea Geoană

Garrett Cayton a venit în România pentru petrecerea de logodnă, care a avut loc pe 4 august. El și Ana Geoană au avut parte de o zi perfectă, la Palatul Mogoșoaia, alături de familie și prieteni. Nunta va avea loc anul viitor, la Veneția, iar de organizare se va ocupa familia mirelui. Mulți s-au întrebat cine este tânărul misterios care a cucerit-o pe fiica secretarului general adjunct al NATO.

Garrett și Ana Geoană s-au cunoscut în timpul facultății și de atunci au rămas împreună. Cei doi au fost colegi la Universitatea Pennsylvania, din Philadelphia, acolo unde Ana Geoană a studiat medicina, iar în prezent, ea și Garrett ar locui la Los Angeles. Viitorul ginere al lui Mircea Geoană se pare că face parte dintr-o familie renumită de peste Ocean, fiind nepotul unui milionar de origine poloneză.

Familia lui Garrett este cunoscută pentru acțiunile umanitare pe care le desfășoară în SUA, iar în anul 2019 mama și mătușa tânărului ar fi donat suma de 10 milioane de dolari pentru îngrijirea bolnavilor de Alzheimer și a celor cu tulburări de memorie.

Logodna cu fast pentru fiica lui Mircea Geoana. Ana si iubitul sau au stralucit in ziua cununiei lor. GALERIE FOTO
Ana Geoana si Garrett Cayton, la petrecerea de logodna

Vacanță în Transilvania după logodnă

Ana Geoană și Garrett au avut parte de o petrecere de logodnă de vis, pusă la punct în cele mai mici detalii. Alături de ei au fost în jur de 100 de invitați, printre care și Ilie Năstase, nașul de botez al Anei Geoană. Acesta i-a dăruit tinerei o fotografie și racheta cu care a jucat o finală de neuitat la Wimbledon, în 1972.

„A fost o reuniune foarte frumoasă. O logodnă acasă, pe pământ românesc. Au participat și părinții viitorului soț al fiicei mele, Ana și Garrett au vrut neapărat să serbeze logodna și cu colegii de facultate și prietenii din România. Nunta va fi organizată anul viitor de către părinții lui Garrett, la Veneția. Sunt convins că va fi o nuntă foarte frumoasă și foarte reușită”, a spus Mircea Geoană, după petrecerea de logodnă, pentru gandul.ro.

După petrecerea de logodnă, Ana și Garrett nu s-au grăbit să plece în SUA, ci au avut parte de un fel de lună de miere, pe meleaguri autohtone. Cei doi au plecat, alături de câțiva prieteni, pentru o săptămână, în Transilvania. Ana Geoană a promis că va reveni în fiecare an în România în vacanță, chiar dacă s-a stabilit peste Ocean, cu atât mai mult cu cât și viitorul ei soț s-a îndrăgostit iremediabil de țara noastră.

Urmăriți Impact.ro și pe