Detalii noi despre războiul dintre Mirabela Dauer și fiul ei. Artista refuză să își vadă copilul

Beatrice Dumitru, Iancu Andreea 28.02.2023, 10:08
Detalii noi despre războiul dintre Mirabela Dauer și fiul ei. Artista refuză să își vadă copilul

Mirabela Dauer ascunde o poveste extrem de tristă și trăiește cu o mare durere în suflet, deoarece unicul său fiu nu vrea să știe de ea. Cei doi nu mai păstrează legătura de mai bine de 20 de ani, după ce copilul a rămas în grija tatălui după divorț. Mirabela Dauer a făcut noi dezvăluiri despre fiul său.

Mesajul Mirabelei Dauer pentru fiul său

Ajunsă la 75 de ani, Mirabela Dauer se poată lăuda cu o carieră de succes și cu șlagăre care au cucerit generație după generație, dar pe plan personal nu a avut o viață ușoară. Mirabela Dauer a divorțat și a fost despărțită de fiul său, Dan Alexandru, acum în vârstă de 45 de ani, pe când acesta era încă un copil.

Mirabela Dauer a fost căsătorită din 1972 până în 1980 cu Dan Traian Popovici, un regizor de montaj din Televiziunea Română, iar cei doi au împreună un băiat, care a rămas în grija tatălui său după divorț. Bărbatul a susținut în fața instanței că Mirabela Dauer l-a înșelat, iar copilul a fost încredințat tatălui. De-a lungul timpului, artista a suferit enorm din acest motiv, iar acum a făcut noi dezvăluiri despre fiul său și i-a transmis și un mesaj scurt: „Să fie sănătos!”.

Detalii noi despre războiul dintre Mirabela Dauer și fiul ei. Artista refuză să își vadă copilul
Mirabela Dauer și fiul său, Dan Alexandru.

„Nu aș vrea să mă caute”

Întrebată dacă nu își dorește ca fiul său, cu care nu mai păstrează legătura de mai bine de 20 de ani, să o caute la un moment dat, să îi spună mulțumesc, iubită mamă, și iartă-mă că am greșit, Mirabela Dauer a răspuns că nu vrea acest lucru.

„Nu aș vrea să mă caute. (…) Vorbim despre absurd? Nu. E bine așa cum e. Eu, cel puțin, am un gând frumos îndreptat spre el și-l voi avea toată viața și când n-oi mai fi. Decât să fie o chestie falsă, forțată, obligatorie, nu. E bine așa cum e. Știi ce mulți copii am eu în jurul meu?”, a declarat Mirabela Dauer la emisiunea „News Magazin”, de la Antena 3 CNN.

Mirabela Dauer a fost căsătorită de două ori, iar cea de-a doua căsnicie s-a terminat dramatic. A fost amenințată și agresată fizic de fostul soț, iar în cartea sa autobiografică a dezvăluit amănunte din mariajul său. Ea a mărturisit că a decis să divorțeze după ce a fost bătută crunt de tatăl copilului său în timp ce se afla pe litoral, fiind nevoită să stea zece zile în spital.

Popovici nu era în cameră. A apărut în scurt timp, beat, abia se mai ţinea pe picioare. A intrat în cameră, dar nu pe uşă, ci prin balcon. Şi, brusc, a început să dea în mine cu fierul de călcat. M-a mutilat. A făcut un scandal îngrozitor, toată lumea ieşise din camere să vadă ce se întâmplă”, a povestit artista în cartea biografică „Pe drumul vieţii”.

Aceasta a mai mărturisit că a intentat divorţ din cauza violenţei fostului soț, iar după multe bătăi pe care le-a încasat de la el a cedat. „Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară”, a adăugat artista.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...