Detalii neștiute din culisele serialului Las Fierbinți. Actrița Ecaterina Ladin, dezvăluiri despre cel mai bine plătit dintre actorii producției

Stan Filon 08.09.2022, 18:47

S-au aflat detalii neștiute din culisele serialului Las Fierbinți, iar cea care le-a adus la lumina zilei a fost actrița Ecaterina Ladin, care dă viață personajului Dalida, secretara primarului vasile. Deși în serial nu prea se poate abține și nu poate ține un secret, iată că în viața de zi cu zi actrița este destul de zgârcită atunci când vine vorba de anumite aspecte. Aceasta a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Detalii neștiute din culisele serialului Las Fierbinți

Actrița Ecaterina Ladin, cea care dă viață personajului Dalida, din Serialul las Fierbinți, a fost prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, chiar când pe micile ecrane a fost difuzat primul episod din noul sezon al celebrului serial de comedie.

Dalida a vorbit puțin și despre salariile actorilor din serialul Las Fierbinți, însă nu a putut veni cu cifre, deoarece a semnat un acord de confidențialitate cu Pro TV.

Detalii nestiute din culisele serialului Las Fierbinti
Detalii nestiute din culisele serialului Las Fierbinti

Cât câștigă actorii din las Fierbinți?

„Se câștigă orice muncă pe care o faci cu plăcere. Eu cred că după Toma Cuzin, că a zis că el câștigă cel mai mult, cred că sunt eu. El a fost primul care a afirmat lucrul ăsta. Bine, în capăt de tot cred că e Bobo, ăștia care au cel mai mult. Nu prea am cum să zic, e un contract de confidențialitate acolo”, a declarat Ecaterina Ladin în emisiunea lui Cătălin Măruță.

În schimb, actrița a spus cât se muncește pentru serialul de care românii sunt atrași ca un magnet, iar munca depusă este una pe măsura rezultatelor. Actorii filmează chiar și câte 12 ore pe zi, iar pentru un episod sunt necesare 2-3 zile.

„Se filmează 12 ore pe zi. De la 7 dimineața la 7 seara. Un episod, ca pagini de text, se filmează în 2-3 zile. Recordul cred că a fost când am filmat 1 Decembrie acum câțiva ani și s-au filmat 2 nopți. Pregătirea a început de dimineață”, a dezvăluit Dalida.

Telespectatorii s-au bucurat zilele trecute de primul episod al noului sezon din serialul fenomen „Las Fierbinți”, când toată comunitatea s-a agitat din cauza unui nou consătean. Doamnele au început deja să se lupte pentru sufletul cetățeanului arab, iar bărbații erau deja geloși. În schimb, cu toții au rămas șocați să afle că cetățeanul arab era de fapt un bărbat din Ardeal pe nume Istvan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...