Detalii neștiute despre debutul Andreei Mantea în televiziune. A refuzat un rol ca actriță. „De acolo a pornit aventura mea”

Iancu Andreea 30.04.2022, 13:37

Andreea Mantea este de ani buni o prezență constantă în televiziune, fiind implicată de-a lungul timpului în numeroase proiecte. Totuși, sunt puține detalii cunoscute despre primii săi pași în lumina reflectoarelor. Mulți își amintesc debutul Andreei Mantea în televiziune în cadrul emisiunii matinale de la Antena 1, „Neatza cu Răzvan și Dani”. Totul a început după ce prezentatoarea a refuzat un rol ca actriță într-o producție TV. Dezvăluirile vedetei sunt neașteptate.

Cum ar fi trebuit să aibă loc, de fapt, debutul Andreei Mantea în televiziune. A refuzat un rol într-un serial

Se spune că suntem suma propriilor noastre alegeri. Iar Andreea Mantea a trecut deja prin multe experiențe de viață, care au ajutat-o să devină omul de astăzi. Prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii” de la Kanal D și-a început cariera în televiziune în urmă cu mai mulți ani, mulți dintre fanii vedetei amintindu-și că aceasta a apărut pentru prima oară ca asistentă în cadrul matinalului Antenei 1. Totuși, debutul Andreei Mantea ar fi trebuit să aibă loc într-un serial.

Vedeta a dezvăluit că avea contract cu o agenție în perioada în care era reporter, alături de Anca Serea, la Kiss TV. După acel loc de muncă însă, viitorul Andreei avea să se schimbe complet. Înainte să accepte rolul de asistentă TV în emisiunea lui Răzvan Simion și Dani Oțil, Andreea Mantea a luat castingul pentru un rol într-un serial de la Acasă TV. Chiar dacă nu știa încă dacă va fi acceptată la Antena 1, vedeta a renunțat la postura de actriță și a acceptat riscul. Ulterior, ea a ajuns co-prezentatoarea lui Mircea Radu la „Noaptea erorilor” și și-a continuat parcursul în televiziune în cadrul mai multor producții.

„Eram reporter la Kiss TV, eu și Anca Serea. După Kiss TV, am luat un casting la Acasă TV, într-un serial. Luasem deja și castingul de la „Neatza cu Răzvan și Dani’, în rolul de vecină. Serialul era câștigat deja, rolul era al meu, trebuia doar să semnez contractul, iar, aici, mai erau încă 4 fete care câștigaseră castingul, pe lângă mine. În fiecare zi, trebuia să meargă câte una dintre noi și, la finalul săptămânii, se decidea cine rămâne.

Am lăsat vrabia din mână pentru cea de pe gard, că puteam să nu ies câștigătoare. Și, m-am gândit dacă chiar asta îmi doresc, să fiu actriță, „oare chiar pot?’. Fiind la o agenție, oamenii ăia ne trimiteau peste tot, la reclame, seriale etc. Până la urmă am ales „Neatza cu Răzvan și Dani’. La finalul săptămânii, am fost câștigătoare, spre surprinderea mea.

De acolo a pornit aventura mea în televiziune. După „Neatza cu Răzvan și Dani’, am fost co-prezentatoare, cu Mircea Radu, la „Noaptea erorilor’. După care a fost „Din Dragoste’. A avut cine să mă învețe cum stă treaba în ale „dragostei”, a declarat Andreea Mantea, care a fost și Burlăcița, conform click.ro.

Detalii despre debutul Andreei Mantea în televiziune
Andreea Mantea este gazda emisiunii „Casa iubirii”, la Kanal D

Prezentatoarea a jucat totuși într-o peliculă

După ce s-a încheiat colaborarea cu Mircea Radu, Andreea Mantea a continuat să facă parte din proiecte care implică dragostea. Ea a fost Burlăcița la Antena 1 și apoi a trecut în echipa Kanal D, unde a fost gazda emisiunilor „Se strigă darul”, „Puterea dragostei” și, recent, „Casa iubirii”.

Absolventă a Facultății de Relații Internaționale, Andreea Mantea a participat la concursul „Miss Playboy”, fiind ulterior desemnată cea mai sexy fată de la celebra pagină 5. Totuși, ea a reușit să apară într-un rol, în scurt metrajul „Visul lui Liviu”, în care a interpretat rolul mamei lui Liviu, în anul 2004.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...