Detalii nebănuite din culisele Chefi la Cuțite. Ce măsuri speciale au luat jurații de la Antena 1 pentru a duce la bun sfârșit filmările sezonului 8

Diana Radu / 28.07.2020, 20:46
Detalii nebănuite din culisele Chefi la Cuțite. Ce măsuri speciale au luat jurații de la Antena 1 pentru a duce la bun sfârșit filmările sezonului 8

Jurații de la Chefi la Cuțite de pe Antena 1 au luat măsuri pentru ca filmările emisiunii să continue în condiții de siguranță, după ce mai mulți membrii au echipei „Te cunosc de undeva” s-au infectat cu coronavirus.

Cum se vor desfășura filmările de la „Chefi la Cuțite”, sezonul 8

Show-ul culinar de pe Antena 1 a reluat filmările după patru luni în care acestea au fost întrerupte din cauza pandemiei. Recent, echipa a început filmările pentru cel de-al optulea sezon, unde la proba pe nevăzute au participat peste 1000 de concurenți. Însă, întreaga acțiune s-a desfășurat după norme foarte stricte de protecție, mai ales după ce o parte a echipei “Te cunosc de undeva” (Antena 1) s-au îmbolnăvit pe coronavirus.

În plus, cei trei membri ai juriului: Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea și-au luat o serie de măsuri suplimentare, pe lângă cele impuse de producătorii emisiunii. De exemplu, Florin Bontea și Florin Dumitrescu nu au mai dormit acasă pe perioada filmărilor, care au durat o lună.

chefi la cutite, decizie, antena 1
Cum se vor desfășura filmările de la „Chefi la Cuțite”, sezonul 8

După terminarea filmărilor, cei trei chefi și-au făcut test covid

Pe timpul filmărilor de la Chefi la Cuțite, Florin a dormit la un hotel de lux din Capitală, iar chef Dumitrescu în podul casei sale, pe care l-a transformat din depozit în dormitor. Scărlătescu locuiește singur, așa că nu a fost nevoie să se izoleze. Înainte de a se întoarce la familiile lor, cei trei chefi s-au asigurat că au obținut un rezultat negativ la testul covid.

Filmările au durat o lună și s-au desfășurat în condiții foarte sigure. De exemplu, concurenții nu au avut voie sa gătească fără mănuși, iar în platou nu au mai avut voie sa dea mâna cu chefii. În încăperea de lucru au intrat câte doi concurenți. A fost dificil, pentru că s-a desfășurat puțin mai greu, Florin a fost cel mai afectat de separarea de familia lui, a suferit foarte mult că nu și-a putut îmbrățișa fiicele. După terminarea filmărilor, toți trei au fost și și-au făcut test de covid. De abia după ce au ieșit analizele, 48 de ore, s-au întors la familiile lor. Nu le-a impus nimeni acest lucru, a fost alegerea lor, pentru a-și proteja familiile”, au declarat surse din Antena 1, pentru Palytech.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI