Detalii nebănuite despre despre iubitul Simonei Halep! Care este numele real al lui Toni Iuruc și ce situație financiară are, de fapt, el

Simona Halep a fost întotdeauna foarte discretă în ceea ce privește viața ei personală. Jucătoarea de tenis e foarte apreciată la nivel mondial, iar în perioada de față se află și ea pe tușă, la fel ca mulți sportivi din lume. Încă de când s-a aflat cine este iubitul acesteia, și anume afaceristul Toni Iuruc, mulți dintre fanii acesteia au avut diverse curiozități legate de partenerul ei de viață.

Detalii nebănuite despre despre iubitul Simonei Halep

În vârstă de 28 de ani, Simona Halep are o relație cu Toni Iuruc ce durează de o perioadă și dă toate semnele că ar fi o legătură cât se poate de serioase. Totuși, în trecut, când a fost întrebată dacă va face pasul cel mare sau nu, alături de acesta, și anume nunta, sportiva a negat vehement. Mulți dintre cei care o apreciază pe Simona Halep au avut marea surpriză să constate care este numele real al lui Toni Iuruc.

Detalii nebănuite despre despre iubitul Simonei Halep! Care este numele real al lui Toni Iuruc și ce situație financiară are, de fapt, el

Numele de Toni este, de fapt, doar o poreclă, pe care afaceristul a primit-o, în perioada adolescenței

Numele real al lui Toni Iuruc & ce situație financiară are afaceristul

Milionarul de origine machidonă nici măcar nu figurează cu numele de “Toni”, în actul de identitate. În realitate, este doar o poreclă pe care omul de afaceri a primit-o în adolescență. De fapt, pe Toni Iuruc îl cheamă Gabriel Apostol Iuruc, fiind numele complet al iubitului Simonei Halep. În prezent, și jucătoarea de tenis, numărul 2 în topul WTA, se află într-o perioadă de izolare la domiciliu, fiind revenită în România.

Chit că are numeroase afaceri și s-a spus că ar trăi într-o vilă foarte luxoasă din Capitală, fie într-o casă de dimensiuni considerabile din Constanța, și aici realitatea e total diferită. Asta deoarece Toni Iuruc, partenerul Simonei Halep, deține de fapt un apartament absolut normal, pe șoseaua Ștefan cel Mare, din Capitală. Totodată, numele său real a mai figurat o dată în presă, înainte de relația cu jucatoarea de tenis, potrivit celor de la wowbiz.ro. A fost vorba despre o anchetă publicată în anul 2012 de către Evenimentul zilei, în care era implicată o firmă în care apărea ca acționar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI