Detalii inedite despre familia lui Cornel Galeș, la peste trei ani de la moartea acestuia. Cine se ocupă de memoria lui (Exclusiv)

Ana Anitoiu 28.07.2022, 10:04

Detalii inedite despre familia lui Cornel Galeș, soțul Ilenei Ciuculete, au ieșit la iveală la peste trei ani de la moartea acestuia. Bărbatul a decedat într-un accident rutier la doar câteva luni după ce și-a refăcut viața în Spania. O persoană care îi era apropiată a dezvăluit cine se ocupă acum de memoria lui.

Cornel Galeș se mutase în Spania cu puțin timp înainte de a muri

Cornel Galeș a avut o căsnicie de două decenii cu Ileana Ciuculete, căreia i-a fost manager. La doar câteva luni după ce cântăreața a murit, în martie 2017, bărbatul a început o relație cu o altă femeie, Viviana Măntoiu, care pe atunci era șefa lui, la o agenție de turism la care el se angajase.

El a vândut vila în care a locuit cu Ileana Ciuculete și s-a mutat într-o vilă din Spania, alături de noua sa parteneră și de fiica ei, Sasha. Acolo a locuit până la momentul accidentului în care și-a pierdut viața, la finalul lunii noiembrie 2019. Singurele sale rude de sânge, fiica din prima căsătorie și fratele lui nu au venit la înmormântare, iar Viviana a fost cea care s-a ocupat de repatrierea trupului său.

Detalii inedite despre familia lui Cornel Gales
Cornel Gales si iubita lui, Viviana

Cine se ocupă de memoria lui Cornel Galeș

De altfel, în prezent, tot Viviana ar fi cea care s-ar ocupa de memoria lui Cornel Galeș. Femeia cu care el și-a trăit ultima parte a vieții a fost cea care i-a făcut pomenile, iar fiica ei ar suferi și acum din cauza tragediei.

„Chiar dacă nu arată, Viviana suferă și acum. I-a făcut pomenile, împarte mereu pentru sufletul lui. Fiica ei, Sasha, se atașase și ea de Cornel și plânge și acum după el.

Îi poartă cămășile pe care le-a păstrat, pentru a-l simți alături în moment importante din viața sa”, a dezvăluit pentru Playtech-Impact una dintre puținele persoane care-i mai rămăseseră apropiate lui Cornel Galeș după decesul Ilenei Ciuculete.

Cornel Galeș își doarme somnul de veci lângă soția lui, Ileana Ciuculete. De mormântul său ar avea grijă nașa lui și a cântăreței, Doina Belu. Cu un an înainte de a avea loc accidentul, bărbatul a fost obligat de instanță, în urma procesului de partaj deschis de cei doi fii ai artistei, să le plătească acestora câte 34.125 de euro, de fiecare, reprezentând partea lor din suma de 91.000 de euro încasată din vânzarea vilei, precum și o cotă parte din remunerațiile repartizate titularului drepturilor de autor de către CREDIDAM și UCMR-ADA.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...