Detalii fără perdea din trecutul prințului Harry. O vedetă face mărturisiri despre aventura cu soțul lui Meghan Markle. „Amândoi ne-am dorit”

Anca Manolica 28.11.2022, 13:14
Detalii fără perdea din trecutul prințului Harry. O vedetă face mărturisiri despre aventura cu soțul lui Meghan Markle. „Amândoi ne-am dorit”

Despre trecutul prințului Harry s-au scris multe, fiind un subiect intens dezbătut de presa de scandal de-a lungul timpului. Nu de puține ori s-a spus că fiul cel mic al regretatei prințese Diana nu este chiar membrul tipic al familiei regale britanice. Iată ce noi dezvăluiri ies la iveală despre acesta. Cu ce vedetă de reality-show s-a sărutat soțul lui Meghan Markle.

Noi detalii despre trecutul tumultuos al prințului Harry

Se pare că niciodată se vom avea certitudinea că știm tot de este de știut despre familia regală. O vedetă de reality-show în vârstă de 51 de ani vine acum cu dezvăluiri uluitoare despre aventura ei fulminantă cu fiul regelui Charles

Prințul Harry „mi-a dat cel mai pasional sărut din toate timpurile”, în ciuda diferenței de vârstă de 13 ani, susține Catherine Ommanney, o vedetă de televiziune care spune că a avut o scurtă aventură cu acesta, pe vremea când ea avea 34 de ani și el 21. Starul din Real Housewives of D.C susține că era despărțită de fostul ei soț, Stephen, atunci l-a întâlnit pe ducele de Sussex la Art Bar din Londra, în mai 2006.

La acea vreme, Harry avea o relație cu Chelsy Davy, dar Ommanney a spus că nu este sigură dacă cuplul se afla într-o pauză când l-a cunoscut pe prinț. Femeia, care este cu 13 ani mai în vârstă decât prințul Harry și era mamă a doi copii când cei doi s-au cunoscut, a susținut că a avut o aventură de o lună cu el și că s-au întâlnit în cluburi private din capitală.

De ce a ales să vorbească abia acum

Catherine Ommanney a spus că a decis să vorbească despre scurta lor idilă după ce a aflat că Harry, în vârstă de 38 de ani, a scris despre fostele sale iubite în viitorul său volum de memorii, Spare. Cu toate acestea, ea nu crede că va fi menționată în carte, din cauza diferenței de vârstă dintre ei, după cum a declarat pentru The Sun.

„Mă îndoiesc că voi apărea în cartea lui Harry, deoarece un prinț nu poate fugi cu o mamă de doi ani, în vârstă de 34 de ani, nu se face așa ceva.”, a spus ea.

Vedeta a descris aventura ei cu prințul ca fiind „momentul vieții mele”, dar a recunoscut că nu și-a dorit o relație reală, deoarece el era mult mai tânăr decât ea. Starul a oferit detalii picante despre prima lor întâlnire și despre modul în care soțul lui Meghan Markle i-a dat un sărut „incredibil”.

Catherine Ommanney
Catherine Ommanney

„Mi-a dat cel mai incredibil și pasional sărut”

În 2006, cei doi au ieșit într-un club din Chelsea și după câteva pahare ei au mers acasă la unul din prietenii lui Harry. Ulterior:

„Am urcat la etaj în baie și am început să ne prostim ca niște adolescenți, cântând în periuțele de dinți ca și cum ar fi fost niște microfoane. Ne-am băgat în baie cu hainele pe noi și unul dintre prietenii noștri a făcut o fotografie cu telefonul meu.

(…) Am stat în bucătărie și am vorbit o veșnicie. Am început să ne jucăm de-a bătaia și cred că ne-am luptat în continuu timp de aproximativ 15 minute, când i-am spus că trebuie să merg acasă.”, a dezvăluit Catherine Ommanney.

Ea a spus că a rămas „fără cuvinte” când Harry a sărutat-o, susținând: „Atunci m-a ridicat de talie de pe podea și m-a ținut de perete. Mi-a dat cel mai incredibil și pasional sărut pe care l-am avut vreodată în viața mea. Am rămas absolut fără cuvinte”.

Cum a continuat relația dintre prințul Harry și Catherine Ommanney

Potrivit vedetei, cei doi au continuat să își trimită mesaje și s-au întâlnit din nou o săptămână mai târziu într-un bar din Kensington, unde s-au sărutat din nou, iar prințul a complimentat-o, spunându-i că este frumoasă.

După alte două întâlniri, însă, fratele mai mic al prințului William și-a schimbat numărul de telefon și nu s-au mai întâlnit ani de zile, până în 2009, din întâmplare, în Barbados, la un meci de polo. Aceasta a spus că este păcat că nu au rămas prieteni, deoarece a apreciat „simțul umorului” al lui Harry și au avut conversații grozave.

Doamna Ommanney a mai declarat că speră ca prințul să fie fericit și „să fi găsit o oarecare libertate” acum, în California, alături de soția sa Meghan Markle și de cei doi copii Archie și Lilibet, deoarece acesta este un lucru pe care îl căuta la acea vreme,

Ea l-a descris pe fiul cel mic al lui Lady Di ca fiind „o ființă umană foarte curajoasă, carismatică, incredibil de amuzantă, inteligentă și adorabilă” și a adăugat că îi dorește fericire și succes.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...