Detalii despre starea lui Florin Salam. Reacția manelistului după ce s-a scris că ar fi murit: „V-ați fi bucurat să fie așa?”

Dumitrică Roxana 13.08.2022, 22:48
Detalii despre starea lui Florin Salam. Reacția manelistului după ce s-a scris că ar fi murit: „V-ați fi bucurat să fie așa?”

Un zvon de ultimă oră a zguduit lumea muzicală. Florin Salam ar fi murit. Cântăreţul era internat în stare gravă la spital. Fiica lui Florin Salam, Betty, infimă vestea morții cântărețului.

Update, 22:30 Cântărețul a revenit cu un nou filmuleț. Este vorba despre un mesaj prin care transmite că trăiește și că se va face bine. El spune că toată familia lui este în alertă. „Există persoane care stau cu grija mea. Să stea liniștiți că sunt bine, în câteva zile pot să ajung și acasă. Ceea ce urlă pe la tv și spun în presă, nu se poate așa ceva! Nu mai am cuvinte ce să vă spun. V-ați fi bucurat să fie așa?”, a mai spus manelistul.

Update, 21:45 Florin Salam a șters la scurt timp postarea în care le transmitea fanilor că este în viață.

Vestea că Florin Salam a murit a șocat o țară întreagă

Florin Salam ar fi murit, este știrea care a apărut pe site-ul ştirilor Pro TV şi a cutremurat România sâmbătă seară. Celebrul cântăreț se afla internat în stare gravă în spital. Miercuri noapte, Florin Salam a ajuns de urgență la spital pentru că nu se simțea deloc bine, iar cum starea lui de sănătate se agravase soția lui, Roxana Dobre, l-a dus și l-a internat la Institutul Matei Balș.

Betty Salam a infimat vestea morții lui Florin Salam, în direct la România TV. Ulterior, ştirea a dispărut de pe pagina celor de la Pro TV.

„Cel care a scris acel material de la ProTv, ești un nimic! Cum poți să scrii așa ceva să duci lumea în eroare și să îi bagi în panică?! Te sfătuiesc să îți dai demisia”, a scris Betty pe rețelele de socializare.

Nimic și nimic nu ar dat de înțeles că Florin Salam ar fi avut probleme de sănătate atât de serioase. În ultima vreme, a fost prezent la o mulțime de concerte, petreceri și evenimente private, ba chiar a fost și naș de cununie cu partenera lui de viață.

Ce mesaj a postat manelistul pe Facebook

Conform unei știri pe surse, preluată de mai multe publicații la nivel național, interpretul de manele Florin Salam ar fi murit din cauza consumului de droguri.

Cântărețul transmite însă că se simte bine și așteaptă reîntâlnirea cu fanii.

„Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România.Ne vom revedea curând la concerte.Va doresc sănătate tuturor!”, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe