Detalii despre starea în care se află Mihai de la 3 Sud Est. Colegii artistului rup tăcerea (Exclusiv)

Ana Anitoiu / 27.11.2020, 15:37
Detalii despre starea în care se află Mihai de la 3 Sud Est. Colegii artistului rup tăcerea (Exclusiv)

Câteva detalii importante despre starea în care se află Mihai de la 3 Sud Est au fost dezvăluite de colegii acestuia. Artistul a fost transferat de urgență la Spitalul din Medgidia, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19.

Laurențiu Duță, dezvăluire despre starea lui Mihai de la 3 Sud Est, bolnav de COVID-19

Potrivit lui Laurențiu Duță, Mihai Budeanu de la 3 Sud Est a trecut pragul critic și este posibil să iasă din secția de anestezie și terapie intensivă (ATI), la începutul săptămânii viitoare. ”Mihai se află încă la terapie intensivă, dar starea lui s-a îmbunătățit”, a declarat Laurențiu Duță, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact.

De asemenea, colegii lui Mihai de la 3 Sud Est, Laurențiu Duță și Viorel Sipoș, și-au anunțat fanii pe platforma de socializare Facebook că Mihai va ajunge în curând la recuperare, deoarece starea lui se îmbunătățește. Numeroși fani ai trupei au scris comentarii cu urări de sănătate.

Mihai de la 3 Sud Est, la un pas de moarte. Ce i-a salvat viața

După ce s-a infectat cu noul coronavirus, Mihai Budeanu a ajuns la Spitalul Municipal Mangalia, suport COVID-19. Apoi, joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia, deoarece avea nevoie urgent de un tratament cu plasmă.

Viorel Șipoș a declarat atunci că Mihai de la 3 Sud Est a început să se simtă mai bine abia după ce i-a fost administrat tratamenul cu plasmă, ce l-a salvat de la moarte. ”Medicii i-au băgat plasmă, pentru că a fost destul de grav. Avea nevoie de acest tratament. I s-a administrat la timp. Suntem îngrijorați cu toții. Sperăm ca totul să meargă bine pentru el”, a declarat el, pentru playtech.ro.

Detalii despre starea in care se afla Mihai de la 3 Sud Est. Colegii artistului rup tacerea (Exclusiv)
Mihai Budeanu de la 3 Sud Est

Ce și-a dorit Mihai de la 3 Sud Est să devină, înainte de a avea succes în muzică

Înainte de a cunoaște succesul în muzică, Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, acum bolnav de COVID-19, și-a dorit să devină preot. Succesul pe care l-a avut, în domeniul muzicii, l-a făcut să renunțe la vechiul său vis de a absolvi Teologia.

De altfel, Mihai Budeanu este un om foarte credincios. În adolescență, a devenit o vedetă locală, după ce s-a remarcat în corul unei biserici din orașul lui natal, Constanța. Nu a părăsit corul niciodată. Timbrul său vocal aparte, specific africanilor, i-a adus porecla ”Negrutzu”. La debutul său în muzică, purta întotdeauna la gât un rozariu sfințit, și pe scenă, și la ședințele foto.

Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș de la 3 Sud Est, supranumiți „Regii muzicii dance“

Trupa românească 3 Sud Est, de muzică pop și dance, a fost înființată în anul 1997. După zece ani de activitate, Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș au încetat colaborarea. Însă, pe data de 28 februarie 2014, s-au reunit, odată cu lansarea unui nou single, numit ”Emoții”.

Trupa 3 Sud Est a fost una dintre cele mai îndrăgite formații românești. Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș au fost supranumiți ”Regii muzicii dance“. Albumul 3 Sud Est, lansat în anul 1998, a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe casetă audio, și în 6.000 de exemplare pe CD. Printre cele mai cunoscute melodii ale trupei se numără ”Amintirile”, ”De ziua ta” și ”Ai plecat“.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI