Detalii despre starea de sănătate a lui Florin Busuioc. Ce e obligat să facă simpaticul prezentator

Stan Filon 26.08.2022, 21:03
Detalii despre starea de sănătate a lui Florin Busuioc. Ce e obligat să facă simpaticul prezentator

Florin Busuioc a acordat un interviu în exclusivitate pentru Playtech.ro, în care a vorbit despre problemele sale de sănătate. Cu toții știm că celebrul actor și om de televiziune a fost la un pas de moarte, în 2018, când a suferit un atac de cord. Ei bine, viața sa s-a schimbat de-atunci, iar prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV are mai multă grijă de sănătatea sa. Vedeți mai jos ce i-au recomandat medicii.

Detalii despre starea de sănătate a lui Florin Busuioc

Cum sunteți cu sănătatea?

„Sunt ok, am avut Covid acum 3 săptămâni, am scăpat repede, 2 zile cred că m-au ținut febra și durerile musculare, după care, pentru că m-am dus la spital din prima zi, mi-au dat un antiviral care m-a ajutat foarte tare și am scăpat destul de repede. Nu am avut probleme deloc, nicio complicație, nici oboseală după Covid. Am avut noroc, da”, a declarat Florin Busuioc pentru Playtech.ro.

Legat de problemele cu inima, le monitorizați, sunteți sub tratament?

La 6 luni merg la control la medicul care a avut grijă de mine și în spital, iau medicamente, am un tratament pe care îl iau zilnic, nu sunt multe medicamente – 4 pastile, nu am probleme. Să fiu sincer, în afară de supraponderabilitate de care nu pot să scap, nu am altfel de probleme. Și de asta ar trebui să scap la un moment dat, poate cu ajutorul unui nutriționist.

Detalii despre starea de sanatate a lui Florin Busuioc
Detalii despre starea de sanatate a lui Florin Busuioc

Este un efect al faptului că ați renunțat la țigări și ați luat kilograme în plus?

Bănuiesc că a avut legătură și cu renunțatul la țigări și cu poftele mele, sunt cam gurmand, da.

Câte kilograme ați luat în plus față de perioada în care aveați o greutate la care vă simțeați bine?

Am avut mai multe perioade. Am avut o perioadă în care tot așa, de stres, m-am îngrășat foarte tare, aveam 110 kg. După aceea am slăbit la 98, după aceea m-am îngrășat din nou la 104-106 și acum am 106 kg. Și trebuie să slăbesc până la 88, cel mai puțin atât ar trebui, ar trebui să am vreo 80 dacă mă întrebi pe mine, hai și 90 e bine. Dar să slăbești 16 kg e complicat.

Citește continuarea interviului pe Playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...