Detalii despre relația Andreei Bălan cu noul iubit. De ce artista își pune perucă

Ies la iveală detalii despre relația Andreei Bălan cu noul iubit. Între artistă și George Burcea nu mai e nicio cale de reconciliere. De aceea, ei vor merge cât mai curând să divorțeze. Pentru că în urmă cu câteva zile solista și-a serbat și ziua de naștere a decis ca-n weekendul care a trecut să facă o escapadă la mare.

Detalii despre relația Andreei Bălan cu noul iubit

Imaginile cu Andreea Bălan și noul ei iubit sunt absolut surprinzătoare. Vedeta a petrecut la malul mării în sfârșitul de săptămână care s-a încheiat și a fost surprinsă de către cei de la cancan.ro. Alături de artistă a stat și noul ei iubit, cu care aceasta pare să se fi simțit total confortabil și în largul ei.

Mai exact, s-a aflat că blondina formează un cuplu cu Tiberiu Argint, fratele unei prezentatoare TVR. Cei doi au petrecut clipe magice la malul mării și s-au distrat până în zori, dacă ar fi să ne ghidăm și după postările de pe contul de Instagram al Andreei Bălan. Relația dintre vedetă și noul său iubit ar fi debutat cu trei săptămâni în urmă și din câte se poate observa și în galeria foto, ei nu se mai ascund absolut deloc. Totuși câtă vreme a fost prezentă în public Andreea Bălan a purtat o șapcă de culoare roz, pentru a fi depistată ceva mai greu de către ochii curioșilor.

Detalii despre relația Andreei Bălan cu noul iubit. De ce artista își pune perucă

Andreea Bălan a petrecut până în zori la malul mării, alături de noul ei iubit și le-a arătat tuturor că a prins și răsăritul soarelui

De ce artista își pune perucă

Artista obișnui să își pună o perucă și atunci când mergea, în Capitală, în vizită la noul ei iubit, Tiberiu Argint. Tânărul apare în imaginile de la malul mării total vrăjit de artistă și între cei doi au existat și câteva schimburi de gesturi tandre, precum îmbrățișări și săruturi. Fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint nu are vreo legătură cu lumea showbiz-ului românesc și este de meserie manager la o firmă daneză de bunuri de lux.

Până să își asume atât de deschis relația cu Tiberiu Argint, despre care presa mai scrie că le-ar fi cunscut deja pe fetițele Andreei Bălan cu George Burcea, artista prefera să se ascundă. Pentru a putea să îl viziteze pe tânăr fără să stârnească semne de întrebare, vedeta purta o perucă. Acest lucru pare să se fi întâmplat de fiecare dată când Andreea Bălan a ajuns în zona Șoselei Nicolae Titulescu din Capitală, acolo unde locuiește noul său iubit. Se pare că artista l-a vizitat frecvent, motiv pentru care a dorit să nu fie recunoscută cu prea mare ușurință.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI