EXCLUSIV

Detalii despre plecarea lui Mihai Bendeac de la Antena 1. Ce spun surse din anturajul juratului iUmor. EXCLUSIV

Redacția IMPACT 16.09.2022, 11:54
Detalii despre plecarea lui Mihai Bendeac de la Antena 1. Ce spun surse din anturajul juratului iUmor. EXCLUSIV

Mihai Bendeac ar fi la un pas să părăsească Antena 1. Celebrul jurat de la iUmor ar fi ajuns la cuțite cu producția show-ului de la celebrul post de televiziune și ar fi refuzat să se mai prezinte la filmări. De ce ar fi decis actorul să își încheie socotelile cu Antena 1? Iată ce a dezvăluit un apropiat al lui Mihai Bendeac în exclusivitate pentru Impact.ro!

O nouă vedetă părăsește Antena1?

Mihai Bendeac, celebrul jurat de la iUmor, lasă impresia că are de gând să facă o schimbare pe plan profesional, mai ales după ultimele informații apărute în presă

Potrivit celor de la cancan.ro, actorul s-ar fi certat cu cei din producția show-ului de la Antena 1, motiv pentru care ar fi refuzat să mai participe la filmări.

Scandalul ar fi început după ce Mihai Bendeac s-ar fi retras în culise să vizioneze un filmuleț în care Mugur Mihăescu îi punea la zid pe cei care cred în vaccinul anti-COVID și, implicit, în pandemie.

Comediantul ar fi început să-l ia peste picior pe actor, moment în care cineva l-ar fi filmat, cu scopul de a difuza respectivele imagini. Lui Mihai Bendeac nu i-ar fi picat deloc bine faptul că persoana respectivă nu i-a cerut acordul.

Un apropiat al vedetei de la Antena 1 a confirmat, în exclusivitate pentru Impact.ro, faptul că actorul a lipsit de la filmări, însă nu a dezvăluit și motivul.

„Da, nu a fost la filmări, dar nu pot preciza de ce nu a fost și că motivul ar fi unul foarte grav”, a precizat sursa din anturajul lui Mihai Bendeac pentru Impact.ro.

Mihai Bendeac
Mihai Bendeac

Mihai Bendeac este deja la al doilea conflict cu șefii de la Antena 1

În urmă cu aproximativ 9 ani, Mihai Bendeac a părăsit trustul din cauza unor neînțelegeri. La vremea aceea, Mcomediantul a spus că șefii îi impuneau să nu parodieze anumite persoane publice şi oameni din trust, între care Dan Voiculescu, Mihai Gâdea, Mircea Badea sau Radu Banciu.

Actorul a ajuns chiar la tribunal cu trustul de media Antena Group, unde i s-a cerut 1.300.000 de euro daune morale. Însă, instanța l-a obligat pe actor să plătească doar 3.000 de euro.

În 2015, Mihai Bendeac și șefii trustului Intact au căzut la pace, iar actorul a revenit la postul Antena 1, cu un nou sezon al emisiunii „În puii mei“. Rămâne de văzut cum vor sta lucrurile acum.

Urmăriți Impact.ro și pe