Detalii despre ce s-a întâmplat între Mircea Badea și polițiști miercuri noaptea, în București. ”Le fac plângere penală”

Diana Radu 18.06.2020, 13:01
Detalii despre ce s-a întâmplat între Mircea Badea și polițiști miercuri noaptea, în București. ”Le fac plângere penală”

Mircea Badea le-a povestit telespectatorilor că a fost oprit miercuri noaptea, din nou de către polițiști în trafic. Însă, de data aceasta prezentatorul emisiunii „Starea Nației”, de pe Antena 3 este hotărât să le facă plângere penală. Ce s-a întâmplat?

Mircea Badea în conflict cu polițiștii: ”Le fac plângere penală”

Vedeta Antenei 3 a povestit cum a fost oprit de polițiști miercuri noapte pe calea Moșilor în timp ce se întorcea acasă. Acesta a fost tras pe dreapta de oamenii legii cu suspiciunea că ar fi comis vreo infracțiune și pus să se legitimeze. Știind regiulile impuse de pandemie, Mircea Badea a lipit actele de geamul mașinii, pentru ca polițistul să le poată nota, însă prezentatorul susține că polițistul a vrut ca actele să-i fie înmânate personal.

„Eu azi (n.r. miercuri) noapte mergeam acasă. Desigur că pe Moșilor, 2 mașini de poliție, cu 6 polițiști, stăteau în afara mașinii și socializau. Unul dintre ei are senzația că am comis eu ceva, după 1 noaptea, ma trage pe dreapta. (…) Am tras frumos unde mi-a spus domnul polițist și am deschis geamul atât cât să ne auzim. S-a uitat că nu am deschis geamul, nu a zis nimic. Și zice: ”Actele”. Iau buletinul și permisul și le lipesc pe geam, ca de obicei. Și el zice: ”Nu, dați-le încoace!”. Și eu zic: ”Nu vă dau nimic. Cum să vă dau? Absolut nu! Se văd destul de bine așa! (…) Dacă vrei actele, ți le arunc și le prinzi tu așa, ca un ninja ce ești. Dar după nu le mai iau și înapoi. Că eu nu știu pe unde ai pus tu mâinile înainte să pui mâinile pe actele mele”,  a povestit Mircea Badea.

,ircea badea, politisti, plangere penala
Mircea Badea în conflict cu polițiștii: ”Le fac plângere penală”

În urma incidentului de miercuri noaptea, realizatorul TV este hotărât să le facă plângere penală polițiștilor, deoarece aceștia nu ar respecta măsurile de igienă și distanțare socială și pot fi printre principalii transmițători ai coronavirusului.

„Să știe eroii din linia întâi de acum. Le fac plângere penală pentru zădărnicirea combaterii răspândirii bolilor. Ceea ce fac polițiștii din România acum, pentru că nu există un ordin și cu norme de aplicare, se numește zădărnicirea combaterii răspândirii bolilor”, a adăugat el.

Mircea Badea nu este la primele întâlniri cu polițiștii în trafic, în ultimele luni acesta a mai fost tras pe dreapta de două ori. La primul control de rutină, acesta a fost prins fără asigurarea RCA, deoarece nu era cu mașina sa pesonală, ci cu cea a tatălui său. Pe data de 26 martie, Badea a fost din nou optit de polițiști în baza procedurilor Ordonanței Militare nr.3.

Urmăriți Impact.ro și pe