Detalii de ultimă oră în cazul polițistului care a omorât o fetiță pe trecerea de pietoni în București. Pe cine caută acum Poliția

Stan Filon 27.01.2022, 15:52
Detalii de ultimă oră în cazul polițistului care a omorât o fetiță pe trecerea de pietoni în București. Pe cine caută acum Poliția

Au apărut detalii de ultimă oră în cazul polițistului care a omorât o fetiță pe trecerea de pietoni în București! Tânărul polițist a fost deja audiat de procurori, care acum vor începe expertiza tehnică asupra mainii de poliție pentru a se vedea exact cum s-a petrecut accidentul. În plus, polițiștii caută acum un șofer care a văzut tot ce s-a întâmplat și ar fi filmat accidentul cu camera sa de bord. Este cel pe care polițistul l-a rugat să blocheze circulația cu ajutorul mașinii sale.

Ultimele detalii din accidentul rutier în care a fost ucisă Raisa

Continuă investigația asupra accidentului din București în urma căruia o fetiță a murit, după ce a fost lovită de o autospecială de poliție, chiar pe trecerea de pietoni. Prietena victimei a fost lovită și ea, fiind rănită destul de grav la un picior.

Poliţistul care a accidentat-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni este prezent joi la expertiza maşinii de Poliţie la sediul Brigăzii Rutiere Bucureşti. Alături de el mai participă și părțile vătămate, reprezentate de avocați. Omul lgii a fost deja audiat de procurori, însă declarația sa a fost una destul de scurtă. A recunoscut că avea semnalele luminoase aprinse, deși nu era în misiune și a mai spus că a primit geaca cu însemnele poliției de la un coleg, pentru a nu fi linșat de mulțime. De asemenea, a spus că nu a atins copilul cu bocancul, ci a făcut exact ce i s-a spus atunci când a sunat la 112. Acesta a recunoscut că nu a văzut nimic și nici nu a știut că au fost două victime.

Ultimele detalii din accidentul rutier in care a fost ucisa Raisa
Ultimele detalii din accidentul rutier in care a fost ucisa Raisa

Urmează să fie expertizată mașina de poliție

„Declaraţia este foarte scurtă, să zicem că are o filă A4, pe faţă, nu şi verso. A afirmat că în ziua respectivă nu se afla în misiune, trebuie să spunem lucrul acesta, era o misiune banală, toţi poliţiştii sunt în misiune în fiecare zi. Girofarul îl avea pornit, atenţie, pentru că voia să se asigure că este vizibil, astea au fost declaraţiile lui. Şi sigur că, nu în ultimul rând, în momentul în care a produs accidentul respectiv, el spune în continuare că pur şi simplu nu a văzut nimic, nici măcar nu şi-a dat seama (..) nu şi-a dat seama că au fost două victime, ci i-a fost atrasă atenţia.

În momentul de faţă reiese clar că au venit colegii săi la faţa locului şi el spune totuşi că acel schimb de geacă, pe care l-a văzut toată lumea, este şi în dosarul de Parchet, de fapt nu a ar fi fost un schimb de geacă ci i-ar fi dat geaca respectivă să îl acopere, să nu îl linşeze”, a declarat Adrian Cuculis.

Polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni este cercetat pentru omor din culpă, fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Omul legii a intrat de asemenea în concediu de odihnă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...