Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. Soția, Oana, a făcut anunțul

Elena Avramescu 22.08.2020, 17:55
Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. Soția, Oana, a făcut anunțul

Din păcate, Oana Lis nu trece prin momente deloc plăcute, iar zâmbetul pe care-l afișează doar maschează tristețea pe care o simte. Iar asta pentru că starea de sănătate a lui Viorel Lis nu este deloc bună, pentru că acesta are probleme destul de grave cu respirația.

Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Viorel Lis

Oana Lis este foarte îngrijorată și spune că Viorel se teme și de virusul care a acaparat tot globul, situația lui nefiind una prea bună în acest moment. Astfel că există riscul ca orice virus sau răceală să-i poată agrava rapid problemele de sănătate deja existente.

”Sunt vremuri mai grele, trebuie să ne adaptăm și asta facem și noi. Viorel se teme de coronavirus. El, în momentul de față nu are o situație extraordinară, adică respirația nu e la 100%, un virus sau orice virus sau orice răceală ar fi o problemă pentru el”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.

Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Viorel Lis
Oana Lis, declarație îngrijorătoare cu privire la starea de sănătate a soțului său

Soția, Oana, a făcut anunțul

Chiar dacă situația nu este deloc bună, Oana nu se dă în lături și este alături de soțul său 24 de ore din 24, ajutându-l cu tot ceea ce poate. În plus, sunt motive și mai mari de îngrijorare în contextul destul de sensibil creat de pandemia cu noul Coronavirus, ținând cont de faptul că fostul edil al Capitalei nu se poate expune atât de mult, de teama infectării cu acest virus necruțător.

”Fiecare zi la noi e alta, e altfel, adică într-o zi te poți simți mai bine, se poate simți mai bine, în alta nu, dar eu sunt alături de el cu tot ce pot. E o situație mai grea pentru cei care au probleme de sănătate”, a mai spus Oana Lis la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...