Detalii cutremurătoare despre moartea lui Maradona. Medicul personal al fostului fotbalist, acuzat de ucidere din culpă

Marian Cărăvan 01.12.2020, 10:55
Detalii cutremurătoare despre moartea lui Maradona. Medicul personal al fostului fotbalist, acuzat de ucidere din culpă

Apar detalii cutremurătoare la câteva zile de la moartea lui Diego Maradona. S-a ajuns până la acuzații de crimă. Medicul personal al fostului fotbalist e acuzat de ucidere din culpă.

Detalii cutremurătoare despre moartea lui Maradona

Despre Diego Maradona se vorbește mult și după moartea sa. Condițiile în care a murit legenda fotbalului argentinian încep să fie elucidate. În Argentina a pornit o amplă anchetă după moartea lui Diego Maradona și există deja câteva concluzii. Scandalul a pornit după acuzațiile lansate de avocatul lui El Pibe de Oro, Matias Morla.

„E inexplicabil că, timp de 12 ore, prietenul meu n-a avut parte de atenţia şi de controlul personalului medical. Ambulanţei i-a luat mai mult de jumătate de o oră să ajungă. Acest lucru nu trebuie trecut cu vederea şi voi cere ca aceste consecinţe să fie investigate până la capăt“, a scris avocatul pe Twitter.

Au fost o serie de acuzații, printre care și cele ale fostului medic personal al lui Maradona, Alfredo Cahe. Poliția a deschis o anchetă și a făcut percheziții în casa lui Leopoldo Luque, medicul personal al fostului fotbalist. Luque e acuzat de ucidere din culpă. E presiune mare pe medicul personal al lui Maradona, mai ales după ce a ieșit la iveală și un episod povestit de fetele marelui dispărut. Acestea au relatat cum medicul s-ar fi certat cu tatăl lor și că Maradona chiar ar fi fost bruscat, în urma unei discuții mai aprinse.

Medicul personal al lui Maradona, cercetat pentru ucidere din culpa
Medicul personal al lui Maradona, cercetat pentru ucidere din culpa

Leopoldo Luque, medicul personal al lui Maradona, încearcă să-și apere imaginea

Leopoldo Luque a văzut acum ca „omul rău” în toată povestea și a devenit un personaj detestat de fanii lui Diego Maradona. Medicul personal al lui El Pibe de Oro încearcă să-și salveze imaginea și să-și apere reputația.

„Diego detesta doctorii, psihologii, dar cu mine era altfel. Eu eram sincer cu el. Avea multe probleme, avea nevoie de ajutor, dar era un tip independent. Nu era însă nebun. M-a dat afară din casă de mai multe ori, apoi mă suna. Între noi, a fost o relaţie ca între tată şi fiu. Dacă eu nu eram acolo, Diego nu accepta nici să i se scoată un dinte. Iar atunci când se spune că ne-am certat, iată ce s-a întâmplat: m-am dus la el, îi era rău şi mi-a zis că nu vrea să vadă pe nimeni. Am intrat şi i-am spus să se scoale şi atunci s-a enervat şi m-a dat afară. Dar eu n-am renunţat, pentru că ştiam că are nevoie de ajutor“, a spus, printre altele, Leopoldo Luque.

Medicul și-a apărat decizia de a-l externa pe Maradona, tot el fiind cel care l-a și internat.

„Eu sunt cel care l-a internat, care l-a dus cu forţa la spital. Am prelungit şederea în spital cât mai mult posibil“, a mai spus Leopoldo Luque.

Diego Maradona a murit pe 25 noiembrie, în urma unui stop cardiac.

Urmăriți Impact.ro și pe