Destinul tragic al femeii cu care Fuego trebuia să se căsătorească. Ce s-a întâmplat cu fosta parteneră a artistului după ce s-au despărțit

Anca Manolica 18.09.2022, 17:04
Destinul tragic al femeii cu care Fuego trebuia să se căsătorească. Ce s-a întâmplat cu fosta parteneră a artistului după ce s-au despărțit

Paul Surugiu, cunoscut sub numele de Fuego, este unul cei mai apreciați și urmăriți artiști de la noi din țară. Deși se cunosc multe aspecte din viața sa profesională, artistul a preferat să fie ceva mai discret în ceea ce privește viața sa privată. Iată de ce s-a despărțit de fosta parteneră cu care trebuia să se căsătorească și de ce boală necurată suferă aceasta.

Ce s-a ales de fosta parteneră a lui Fuego

Fuego a trăit o discretă și frumoasă poveste de iubire cu Ana Maria Ciaușu la începutul anilor 2000. Cei doi au fost împreună timp de patru ani de zile, însă, drumurile lor s-au separat încă dinainte de a-și uni destinele. Cântărețul și-a continuat drumul în lumea artistică, devenind unul dintre cei mai bine vânduți artiști autohtoni, iar tânăra a intrat în politică.

Din păcate, în timpul relației, tânăra a rămas însărcinată de două ori, dar a pierdut de fiecare dată copilul. Prima oară era însărcinată în două luni, dar a doua oară sarcina era și mai avansată. După despărțire, îndrăgitul artist a preferat să își țină evenimentele din viața personală departe de ochii curioșilor.

De ce boală necruțătoare suferă Ana Maria Ciaușu

În iunie 2016, fosta iubită a lui Fuego s-a numărat printre consilierii locali ai Slatinei din partea PNL. În 2020, aceasta a fost surprinsă la un eveniment alături de premierul de la acea vreme, Ludovic Orban. Iar în prezent, ea este subprefecta județului Olt. Însă, o boală cruntă i-a schimbat total cursul vieții.

Fuego și Ana Maria Ciaușu
Fuego și Ana Maria Ciaușu

De mai bine de un an de zile, Ana Maria Ciaușu trăiește o adevărată dramă. Aceasta a fost diagnosticată cu cancer la sân și fiecare zi este o bătălie câștigată în fața necruțătoarei maladii.

„Impactul a venit după intervenţie, dar este impact, pentru că atunci când crezi că ai scăpat şi că aceea a fost cea mai mare problemă a ta, constaţi că este posibil ca acest cancer invaziv să fi afectat şi alte organe. La aproape un an după mastectomia bilaterală am suferit încă o intervenţie chirurgicală, anume limfadenectomie axilară dreaptă.

Am scos 13 ganglioni, care din fericire erau doar inflamaţi, nu au fost invadaţi. Chiar şi anumiţi medici m-au întrebat de ce nu am operat de la început şi gaglionii, iar răspunsul este – pentru că nu a fost cazul, suspiciunea a fost la început de un cancer zero“, a declarat Ana Maria Ciaușu, pentru Adevărul.

Deși povestea dintre Fuego și Ana Maria a luat sfârșit neașteptat, în 2007, aceștia au continuat să mai păstreze legătura.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...