Destinație surpriză pentru Răzvan Lucescu. Se întoarce la clubul la care a cunoscut succesul în carieră

Nicu Stan, Cristi Ionică 25.05.2021, 20:20
Destinație surpriză pentru Răzvan Lucescu. Se întoarce la clubul la care a cunoscut succesul în carieră

Destinație surpriză pentru Răzvan Lucescu. Se întoarce la clubul la care a cunoscut succesul în carieră. Unde va antrena fiul lui Mircea Lucescu, vedeți în articolul de mai jos.

Ce echipă va antrena Răzvan Lucescu. Aici a cunoscut succesul

Răzvan Lucescu revine la clubul unde a cunoscut adevăratul succes în cariera de antrenor. De data aceasta, fiul lui Mircea Lucescu va avea un salariu imens.

Conform grecilor de la Overfm, Răzvan Lucescu s-a înțeles cu Ivan Savvidis și va reveni la PAOK Salonic, formație grecească pe banca căreia îl va lua locul lui Pablo Garcia din Uruguay.

Razvan Lucescu se intoarce la PAOK
Razvan Lucescu se intoarce la PAOK

Actualul antrenor al PAOK, demis miercuri

Publicația elenă Sdna anunță că mâine, 26 mai, conducerea clubului PAOK și actualul antrenor Pablo Garcia se vor reuni pentru o ședință, la finalul căreia tehnicianul uruguayan va fi demis.

Răzvan Lucescu a mai antrenat la PAOK Salonic în perioada august 2017 – iulie 2019, când a făcut istorie pentru club, reușind să câștige campionatul, primul pentru echipă după o perioadă de 34 de ani, precum și două Cupe ale Greciei.

Ce salariu va avea Răzvan Lucescu

De data aceasta, la revenirea pe banca PAOK-ului, Răzvan Lucescu ar urma să încaseze, cu tot cu bonusuri, un salariu de 1.850.000 de euro pe an, salariu care îl va face cel mai bine plătit antrenor din prima ligă din Grecia.

De asemenea, de curând, Răzvan Lucescu a fost căutat și de una dintre rivalele lui PAOK din Grecia, AEK Atena, patronul clubului, Dimitris Melissanidis, dezvăluind că negociază cu selecționerul român, însă acestea nu s-au concretizat.

Unde se află acum PAOK Salonic

În ultimul sezon din Grecia, PAOK Salonic, cu Pablo Garcia la cârmă, a terminat pe locul doi în Grecia, la 26 de puncte distanță de Olympiakos, dar a reușit să câștige Cupa, a opta din istorie, după 2-1 în finala cu proaspăta câștigătoarea a titlului.

Răzvan Lucescu a plecat de la PAOK în 2019, după câșigarea titlului, surprinzând pe toată lumea, însă el a explicat mai apoi motivul.

De ce a plecat Răzvan Lucescu în 2019 de la PAOK

Uneori patronii au dreptul să decidă cum doresc. Dar, în același timp, când antrenorul realizează că echipa se schimbă și filosofia lui nu mai e susținută, e mai bine să plece. Dacă nu face asta, va apărea frustrarea de ambele părți și tot ceea ce s-a construit se va distruge.

Nu am plecat de la PAOK pentru bani. Am un salariu bun acum, dar nu acesta a fost motivul. Cel mai important este să mă simt bine la echipa pe care o antrenez, chiar dacă e de nivel mai mic, ca Xanthi sau Rapid”, spunea Răzvan Lucescu.

Urmăriți Impact.ro și pe