Despărţirea peste care Pepe nu a reuşit să treacă niciodată. După cine suferă enorm cântăreţul

Ioana Bucur 11.04.2021, 21:52
Despărţirea peste care Pepe nu a reuşit să treacă niciodată. După cine suferă enorm cântăreţul

Două căsnicii, ambele încheiate în scandal și divorț. Cu toate că a suferit cumplit după relațiile eșuate, aceasta este, de fapt, despărţirea peste care Pepe nu a reuşit să treacă niciodată.

Despărţirea peste care Pepe nu a reuşit să treacă

El și Oana Zăvoranu au fost, ani buni, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Părea că nimic nu i-ar putea despărți, însă, așa cum am văzut, aparențele pot fi înșelătoare. După un divorț transformat într-un scandal uriaș, Pepe părea că și-a găsit liniștea alături de o brunetă tânără, frumoasă, Raluca Pastramă, care i-a făcut cea mai mare bucurie a vieții sale: l-a făcut tată, de două ori! Doar că povestea lor de dragoste nu a avut un final fericit, cei doi ajungând să pună punct căsniciei în fața unui notar. Cu inima sfâșiată, artistul pare pregătit să meargă mai departe, optimist că va mai trăi o nouă iubire.

O fotografie emoționantă publicată, în acest weekend, pe pagina sa de Instagram, arată care este, de fapt, despărţirea peste care Pepe nu a reuşit să treacă niciodată. În imaginea postată de artist apare o parte din piatra funerară a prietenului său, Ameo, care a pierit într-un accident rutier, cu mai bine de două decenii în urmă. La împlinirea a 21 de ani de la tragedie, artistul a stat câteva minute la mormântul celui pe care nu îl poate uita. Cu un pahar în care a turnat vin roșu, probabil în cinstea momentelor în care stăteau „ca băieții” la vorbă, Pepe a împărtășit momentul emoționant cu cei care îi urmăresc activitatea de pe rețeaua de social media. Se pare că este un ritual pe care îl respectă, an de an, în ziua în care Ameo s-a stins din viață.

Despărţirea peste care Pepe nu a reuşit să treacă niciodată
Pepe, la mormântul prietenului său

Șapte ani mai târziu, artistul a primit o nouă lovitură

La șapte ani de când un accident rutier îi luase cel mai bun prieten, Pepe primea o nouă lovitură devastatoare. Pe 21 octombrie 2007, nepotul său, Franco Pascu, murea în condiții asemănătoare. Tânărul petrecuse toată seara în compania unor cunoscuți, iar petrecerea a fost înecată în alcool. Din nefericire, nici măcar șoferul mașinii în care Franco Pascu a urcat nu s-a abținut de la băutură. Din pricina vitezei prea mari, conducătorul a pierdut controlul autoturismului, izbindu-se violent într-o remorcă lăsată la marginea unui drum. Patru destine au fost frânte după impact, una dintre victime fiind nepotul lui Pepe.

Pepe face senzație în mediul online cu noua sa emisiune, „Bar online”. Unul dintre cei care i-au acceptat invitația a fost chiar tatăl său, Ion Pascu. Discuția celor doi a atins un punct dureros pentru artist. Întrebat de public care a fost cea mai fericită zi din viața tatălui lui Pepe, a răspuns: „Cele mai fericite zile din viața mea au fost nunțile băieților mei”. Vizibil emoționat, aproape cu lacrimi în ochi, Pepe a încercat să treacă peste momentul dificil, detensionând atmosfera cu o glumă: „O să se supere fetele că de ele nu ai zis nimic. Am pus punctul pe i. Foarte frumos, ce să zic?!”. Însă, dincolo de eforturile de a schimba subiectul, se poate vedea clar că vorbele tatălui său au trezit amintiri dureroase.

Tags:
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI