Despărțirea momentului în lumea mondenă din România? Ce s-a întâmplat între Pepe și iubita lui (Exclusiv)

Ioana Bucur 20.10.2021, 22:51
Despărțirea momentului în lumea mondenă din România? Ce s-a întâmplat între Pepe și iubita lui (Exclusiv)

Să fi fost doar o iubire de-o vară? Gurile rele vorbesc despre o nouă despărțire în lumea mondenă din România. După un divorț dureros, intens mediatizat, Pepe părea că și-a regăsit fericirea alături de o tânără superbă. După doar câteva luni, relația lor este cu totul diferită.

S-a despărțit Pepe de noua iubită?

Anul a început cu un divorț răsunător în showbiz-ul românesc. Cu toate că mulți îi vedeau un cuplu bine sudat, fericit, Pepe și Raluca Pastramă puneau punct căsniciei lor. Vizibil afectat de despărțirea de mama fiicelor sale, Pepe nu a negat niciodată că și dorește să trăiască o nouă poveste de dragoste.

Câteva luni mai târziu, dorința i se îndeplinea. Artistul a fost văzut la mai multe evenimente mondene în compania unei tinere superbe, alături de care părea că se simte foarte bine. În cele din urmă, Pepe a recunoscut că domnișoara, Yasmine Ody, de profesie make-up artist, era noua sa iubită.

Lucrurile au evoluat rapid, cei doi plecând chiar și într-o vacanță peste hotare, în Franța, la Disneyland, împreună cu cele două fetițe ale artistului, Maria și Rosa. Cu această ocazie cele două fete au cunoscut-o pe noua iubită a tatălui lor, cu care s-au înțeles foarte bine.

Pepe și Yasmine erau nedespărțiți, tânăra fiind invitată să participe la mai multe evenimente în familia artistuui și l-a însoțit pe acesta și la diverse petreceri.

Despărțirea momentului în lumea mondenă din România Ce s-a întâmplat între Pepe și iubita lui (Exclusiv)
Pepe și Yasmine

„S-a cam supărat”

Surse apropiate artistului au dezvăluit, în exclusivitate pentru redacția Playtech- Impact.ro, că ceea ce părea însă o dragoste intensă, a început să se mai stingă treptat. Pepe a rărit întâlnirile și deplasările în compania acesteia. Mai mult, spun persoane din apropierea sa, cei doi au luat chiar și o scurtă pauză în relația lor:

„Pepe nu s-a mai întâlnit cu Yasmine vreo două săptămâni. Au mai vorbit la telefon, dar nu mai e ce era înainte. La ultimele petreceri la care au fost, Pepe a stat mai mult în compania prietenilor, iar ea s-a cam supărat”, au declarat persoane din apropierea artistului, pentru playtech.ro.

Pepe și Yasmine s-au cunoscut prima oară în anul 2017, când aceasta a lucrat cu Pepe pentru videoclip-ul melodiei „Sentimente intense”. Tânăra activează de o lungă perioadă ca specialist în make-up, aceasta bucurându-se de-a lungul timpului de colaborări cu vedete importante, cărora le-a realizat machiajul în diferite clipuri. În vârstă de 26 de ani, Yasmine Ody a fost atrasă și de modelling în trecut.

Artistul a ales acum să se concentreze mai mult pe carieră decât pe viața sentimentală. Pepe a lansat recent un videoclip de succes, în care apare și fiica sa cea mică, Rosa, iar proiectul său online crește frumos.