Despărțire șoc în showbiz! Alin Oprea, de la Talisman, divorț după o căsnicie de 22 de ani. Larisa tocmai a confirmat separarea de artist

Madlen Moraru 06.08.2020, 14:33

Despărțire cât se poate de șocantă în showbiz-ul românesc. Cântărețul Alin Oprea și partenera lui de peste 22 de ani au decis că se vor separa în mod oficial, iar anunțul a fost făcut chiar de către Larisa. Până de curând parteneră a solistului, bruneta a transmis un mesaj în această joi.

Despărțire șoc în showbiz! Alin Oprea, de la Talisman, divorțează

Veștile despre solistul trupei Talisman sunt foarte neașteptate, în plină pandemie de coronavirus. Cântărețul și soția lui, Larisa, cu care a avut mariaj de 22 de ani, s-au separat deja. Aceste detalii au fost oferite de femeia cu care are o familie și copii, printr-o postare în mediul online.

Despărțire șoc în showbiz! Alin Oprea, de la Talisman, divorț după o căsnicie de 22 de ani. Larisa tocmai a confirmat separarea de artist
Larisa a anunțat că va divorța de Alin Oprea, dar și că deja s-a separat oficial de artist, printr-o postare în mediul online

Divorțul dintre Alin Oprea și Larisa, cea cu care a fost însurat timp peste două decenii a venit în această joi. Mulți dintre urmăritorii din mediul online a celor doi au avut un șoc, deoarece ei formau unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea artistică românească. Ei au împreună doi copii, pe Melissa și pe Adi, ambii aflați la studii în Marea Britanie. De trei ani de zile, Larisa se află alături de copiii săi în Londra.

Pandemia cu noul virus i-a prins pe aceștia departe de România și, respectiv, de Alin Oprea. Potrivit celor de la Viva.ro, există surse care confirmă că tot de trei ani, de când a plecat din țară, Larisa și solistul nu ar mai forma un cuplu. Ba mai mult, decizia de-a pleca din România ar fi venit în urma separării de atunci. Recent, femeia a transmis toate acestea și printr-o schimbare pe Facebook. În prezent, pe contul de pe rețeaua socială, bruneta a exprimat la statutul civil că este „singură”.

Larisa, partenera lui de 22 de ani, a confirmat separarea de artist

„Astăzi se împlinesc 22 de ani de la nunta noastră. Au fost 23, pentru că suntem împreună de 23 de ani, frumoși. Chiar dacă în ultimii trei ani nu mai locuim împreună, ne vedem de câte ori putem, zboară el la noi, zburăm noi acasă. Avem doi copii minunați, o familie unită și împlinită. Ne-am cunoscut pe data de 30 noiembrie la un concert Talisman, în Buzău, orașul meu natal. Eu sunt aici, dar vorbim în fiecare zi.”, susținea Larisa Oprea în luna aprilie a acestui an.

Urmăriți Impact.ro și pe