Despărțire importantă în showbiz-ul din România. ”După cinci ani și jumătate, am decis să ne separăm”

Cristian Cojocaru, Alexandra Chiric 18.04.2021, 20:49
Despărțire importantă în showbiz-ul din România. ”După cinci ani și jumătate, am decis să ne separăm”

Cei doi formau unul dintre cele mai trainice cupluri din mondenul autohton. Se pare însă, că după cinci ani, o nouă despărțire își face loc în showbiz-ul din România. Cei doi au ales să se separe, în ciuda timpului petrecut împreună.

O nouă despărțire își face loc în showbiz-ul din România

După mai bine de cinci ani de relație, Doinița Oancea și Adrian Călin au hotărât să meargă mai departe pe drumuri separate. În urmă cu doar câteva luni, cei doi s-au logodit, în speranța că vor ajunge în curând și în fața altarului. Cum viața bate filmul, se pare că destinul a avut un alt plan pentru celebrul cuplu.

Anunțul a fost făcut chiar de către actriță, în cadrul Antena Stars. Aceasta a explicat că separarea a intervenit din cauza faptului că evoluau în moduri diferite. Inițial, între cei doi a fost o relație de prietenie. Lucrurile au mers ulterior mai departe, trsnformându-se într-o relație, iar relația, în despărțire.

Doinița Oancea consideră că deși au hotărât să se separe, între ei poate fi vorba în continuare despre o relație de prietenie, însă vede acest lucru pe viitor și nu în acest moment, atunci când lucrurile se vor fi așezat pe făgașul lor normal.

„Drumurile noastre s-au separat după cinci ani jumătate. Este nevoie de curaj să ieși dintr-o relație funcțională. Atunci când simți că mai vrei ceva, iar acel ceva nu se întâmplă trebuie să ai niște discuții serioase cu omul de lângă tine. Știu foarte puține persoane despre despărțire. Am lăsat lucrurile să se așeze în capul nostru, să fim siguri că așa este bine. El este un om extraordinar, la care țin foarte mult”, a spus aceasta.

 

Doinita Oancea si Adrian Calin au ales drumuri separate in viata
Doinita Oancea si Adrian Calin au ales drumuri separate in viata

”Este exclusă infidelitatea”

Vedea a povestit că nu poate fi vorba despre infidelitate și mizează pe faptul că ea este o persoană mai deschisă, în timp ce Adrian Călin are un caracter mai închis.

„În cini ani jumătate nu ne-am certat, nu ne-am păruit, nu ne-am înșelat. Este exclusă infidelitatea. Cred că la un moment dat evoluam diferit și eu sunt o fire mai deschisă și el puțin mai închis, este introvertit. Îl vedeam și nu-l mai vedeam și atunci am zis, ce mă așteaptă? Nu știu, mi-a fost frică, recunosc. Țin la el foarte mult. Cred într-o prietenie după o relație, dar nu în momentul imediat următor, pentru că lucrurile sunt destul de proaspete pentru amândoi”, a mai spus Doinița Oancea la Antena Stars.

Romantic, fostul iubit al Doiniței a cerut-o în căsătorie în timp ce se aflau la Roma, chiar de ziua actriței.

„S-a întamplat la Roma, de ziua mea. Nu mă aşteptam să se întâmple atunci. Nu îmi venea să cred. O să ne şi căsătorim la un moment dat. Ne cunoaştem de foarte mulţi ani şi suntem împreună de cinci ani. După vreo doi ani am început să cred că el este ok şi că putem avea o relaţie. Este o viaţă normală de cuplu. Locuim împreună, ne este bine. El este pictor, dar mai face şi altele pe lângă”, a spus Doiniţa Oancea, recent, într-o emisiune TV.

Urmăriți Impact.ro și pe