Deşi susţine că totul este o manipulare, Dana Budeanu a făcut anunţul: “Fetiţele mele au avut covid-19”

Stan Filon 05.03.2021, 09:32
Deşi susţine că totul este o manipulare, Dana Budeanu a făcut anunţul: “Fetiţele mele au avut covid-19”

Dana Budeanu a militat mereu pentru redeschiderea școlilor, iar acum are un argument puternic cu care atrage din ce în ce mai mulți urmăritori! Designerul spune că pandemia de coronavirus este o manipulare, dar a recunoscut că fetițele sale au avut coronavirus.

Copiii Danei Budeanu au avut coronavirus

Dana Budeanu a declarat pentru Antena 3 că cele două fetițe ale sale au anticorpi specifici, care indică faptul că au fost bolnave de coronavrus Nu au avut însă niciun simptom și nici nu au îmbolnăvit pe nimeni de familie. Așadr, coronavirusul nu este transmis de copii, a tras concluzia chiar Dana Budeanu.

”Copiii mei au acești anticorpi, de unde? I-am verificat! De unde, când, cum? Eu sunt 100% că foarte mulți copii au. Eu nu am anticorpi și trăim în aceeași casă. Cum vă explicați? Pentru că acest virus nu are nicio treabă cu copiii. Se încearcă să se inducă o minciună. Îmi asum ceea ce spun: nu vă lăsați manipulați de demența și de minciunile pe bandă rulantă cum că au apărut nu știu ce tulpini care vezi Domane atacă tinerii, etc. Ei pregătesc o vrăjeală ca să închidă iar școlile”, a declarat Dana Budeanu.

Copiii Danei Budeanu au avut coronavirus
Copiii Danei Budeanu au avut coronavirus

”O vrăjeală că să închidă iar școlile”

“De departe cel mai grav este ceea ce au pățit copiii noștri. Faptul că școala a fost întreruptă un an, ca nicăieri în lume. Vreau și eu să știu ce tribunal real ar trebui să judece autorii acestei crime”, a mai spus Dana Budeanu.

“A întrerupe procesul educațional definitiv un an. Nu s-a făcut școala o zi. Peste un milion jumătate de copii nu au avut acces deloc la școală online. Este o crimă. Nu există. Cine plătește pentru asta? Oamenii nici măcar nu fac apel la autorități. În ce să crezi? În cine? În Anisie? Copiii au fost ținuți degeaba în casă. Nu a existat niciun studiu. Că dacă ar fi existat, ar fi ținut toate țările. Sau nu ne mai luăm după ei acum? Că noi lumina luăm de la UE. Cine a decis închiderea școlilor în România? Nu avem un nume. Există un om care a zis asta. Care este peste prim-ministru. Cine hotărăște? Cine este peste prim-ministru? Ăștia pregătesc o vrăjeală că să închidă iar școlile”, a adăugat aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI