Desfăşurare uriaşă de forţe militare în Republica Dominicană. Ce se întâmplă acum cu Survivor România 2021

Iancu Andreea 04.06.2021, 12:55
Desfăşurare uriaşă de forţe militare în Republica Dominicană. Ce se întâmplă acum cu Survivor România 2021

O desfășurare de forțe militare a avut loc în Republica Dominicană, acolo unde se filmează Survivor România 2021. Intervenția a fost operată de către autoritățile din regiune și a implicat Direcția anti-drog și Marina, care au reușit capturarea unui transport important de droguri. Întreaga acțiune a avut loc la o distanță mică de locația unde se află platoul de filmare de la Survivor și a implicat focuri de armă.

Desfășurare de forțe militare în Republica Dominicană, în apropierea locației Survivor România 2021

O acțiune recentă a Direcției anti-drog și a Marinei din Republica Dominicană a avut loc în apropiere de locul în care se filmează Survivor România 2021. Autoritățile din regiune au luat parte la o desfășurare de forțe militare, care a dus la capturarea a 50 de pachete de cocaină și 9 baloți de marijuana, pe care o grupare de traficanți încerca să le transporte în Puerto Rico. Pe parcursul acțiunii nu au lipsit focurile de armă, între militari și traficanți, însă, din fericire, nu au existat victime. Autoritățile din Dominicană au intervenit în apropiere de coasta localității Bayahibe, provincia Atagracia, la doar câțiva kilometri de locul în care se filmează Survivor România 2021.

Potrivit presei locale, mai mulți agenți anti-drog au reușit să destructureze gruparea de traficanți datorită informațiilor obținute de serviciile secrete. Operațiunea în forță a avut loc în zona parcului natural Cotubanama, unde forțele de ordine și infractorii au interacționat, fiind deschis și focul, înainte ca traficanții să se refugieze în pădure. Membrii anti-drog i-au urmărit pe fugari și astfel au descoperit trei saci cu substanțe interzise abandonați în pădure. De asemenea, în urmă cu o săptămână, militarii au reușit să captureze 450 de pachete cu cocaină în aeroportul din Santo Domingo. Captura urma să fie trimisă în Europa sub forma unui transport de hrană pentru animale.

Desfășurare de forțe în Republica Dominicană, lângă locația de filmare de la Survivor România
Echipele Survivor România 2021

Și Faimoșii din sezonul 1 au avut parte de emoții

Nici primul sezon al Survivor România nu a fost scutit de astfel de evenimente. Echipa Faimoșilor s-a trezit cu un grup de persoane necunoscute, care au coborât de pe o șalupă și i-au speriat cumplit pe concurenți. Aceștia s-au dovedit ulterior a fi pașnici, fiind doar în căutarea unui prieten dispărut. Incidentul a avut-o drept protagonistă pe Elena Ionescu, care a stat de vorbă cu necunoscuții. Concurenta chiar a fost mustrată de ceilalți concurenți pentru modul în care s-a afișat în pantaloni scurți.

Pe de altă parte, este cunoscut faptul că locația aleasă pentru filmări este una sigură pentru toți cei din echipă, iar concurenți se află în afara oricărui pericol, în ciuda faptului că sunt nevoiți să îndure foamea și condițiile traiului în junglă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI