Desertul care face furori pe internet. Cum pregătești zmeură trasă în ciocolată, preparatul viral pe Tik Tok

Badea Violeta, Mihai Ianoși 30.03.2023, 10:25
Desertul care face furori pe internet. Cum pregătești zmeură trasă în ciocolată, preparatul viral pe Tik Tok

Ioana Grama, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite influencerițe de la noi din țară, le-a prezentat, de curând, fanilor săi un desert de-a dreptul delicios. În plus, acesta este și extrem de simplu de pregătit, așa că nici nu este de mirare că a devenit viral într-un timp scurt. Iată cum se face zmeura trasă în ciocolată, preparatul care i-a înnebunit pe internauți!

Desertul care a devenit viral pe Tik Tok. Se prepară din doar trei ingrediente

Arată demențial, iar gustul lui nu te va dezamăgi. Acest desert cu zmeură și ciocolată a devenit viral pe Tik Tok în doar câteva ore. Fanii Ioanei Grama au încis butonul de like și au luat cu asalt secțiunea de comentarii.

Deserul minunat prezentat de celebra influenceriță se obține din doar trei ingrediente și ceea ce este deosebit de important este că are un gust cu adevărat delicios. Nu ne crezi pe cuvânt? Ei bine, atunci convinge-te singur!

Ingrediente

  • ciocolată albă
  • ciocolată neagră
  • zmeură congelată

* Este indicat să folosești ciocolată de bună calitate, cea belgiană este cea mai potrivită pentru această rețetă deosebită.

Mod de preparare

Mai întâi de toate, topește foarte bine ambele sortimente de ciocolată și pune cele două creme obține în boluri diferite. Ulterior, ia câte o zmeură congelată cu o scobitoare și scufund-o în ciocolata albă. Așteaptă câteva minute ca să se întărească, apoi trece-o prin ciocolata neagră și așeaz-o pe un platou.

Procedează în acest mod cu toate bucățile de zmeură și lăsă-le timp de câteva minute să se întărească. Dacă nu ai răbdarea necesară, le poți introduce în frigider. Totul este gata. Nu-i așa că sunt minunate?

Citește și Desertul pe care toți românii îl adoră. Este cea mai comandată prăjitură din România!

@capsunicaprajiturica01 #praline #zmeura🍓#divine #ciocolata @Ioana Grama #trend #viralvideo #viral ♬ streets x kiss it better – sped up – INDRAGERSN

Prăjitură cu zmeură

În continuare îți vom prezenta un alt desert delicios cu zmeură. Iată ingredientele de care vei avea nevoie:

  • șase ouă
  • 200 de g de zahăr
  • 200 de g de făină
  • 100 de ml de ulei
  • 50 de ml de apă
  • două plicuri de zahăr vanilat
  • 300 de g de zmeură
  • sare
  • un plic de praf de copt stins

Mod de preparare

Separă gălbenușurile de albușuri. Bate albușurile cu mixerul și adaugă zahărul și praful de copt. Amestecă gălbenușurile cu apă, ulei, sare, zahăr vanilat și toarnă compoziția obținută peste albușuri.

De asemenea, adaugă și făina. Pune compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, apoi adaugă zmeura. Introdu tava în cuptorul preîncalzit și lasă circa o jumătate de oră. După ce este gata şi s-a răcit, presară zahăr pudră peste. Totul este gata. Spor la treabă și poftă bună!

Citește și Prăjitură cu cireșe și cremă de mascarpone. Cel mai rapid și delicios desert de vară!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...