Descoperirea ciudată din deșertul american. Obiectul misterios care nu avea ce căuta acolo

Stan Filon 24.11.2020, 14:48
Descoperirea ciudată din deșertul american. Obiectul misterios care nu avea ce căuta acolo

Descoperire de senzație făcută în deșert! O misiune obișnuită desfășurată de Departamentul de Siguranță Publică din statul american Utah s-a transformat imediat într-o scenă ruptă parcă din filmul ”2001: Odiseea Spațială”. Și în cazul nostru, oamenii au văzut din elicopter o structură imensă care nu avea de ce să se afle acolo.

O echipă de cercetători a plecat să numere animalele, dar a făcut o descoperire senzațională

Întâmplarea s-a produs săptămâna trecută, când ofițerii biroului aviatic al Departamentul de Siguranță Publică din Utah se aflau la bordul unui elicopter, ajutând la numărarea unor animale sălbatice, informează CNN.

„Unul dintre biologii de la bord l-a văzut și s-a întâmplat să zburăm direct pe deasupra lui”, a declarat pilotul Bret Hutchings pentru postul local KSL. „Mi-a zis >. L-am întrebat ce este și a răspuns că este ceva la sol și trebuie să mergem să vedem ce este”.

Descoperire de senzatie in desertul din Utah
Descoperire de senzatie in desertul din Utah

Departamentul de Siguranță Publică din Utah a emis un comunicat de presă

Nu mică le-a fost mirarea când au coborât din elicopter și au găsit în mijlocul deșertului, printre stâncile roșiatice, un monolit metalic lucios înfipt în pământ. Hutchings a estimat că are între 3 și 4 metri înălțime. Nu arăta ca și cum ar fi fost lăsat să cadă la sol, ci mai degrabă ar fi fost poziționat cumva.

„Glumeam că dacă unul dintre noi dispare brusc, ceilalți s-o ia la fugă”, a spus Bret Hutchings. Acesta crede că cel mai probabil obiectul a fost așezat în deșert de un artist.

„Bănuiesc că este vreun artist sau poate un mare fan al filmului >”, a spus pilotul, referindu-se la scena din filmul regizat de Stanley Kubrick în 1968, când apare un monolit negru.

A venit și un comunicat de la Departamentul de Siguranță Publică din Utah care a precizat că este ilegal să fie instalate structuri pe domeniul public fără autorizație, „indiferent de pe ce planetă este autorul”. Locul exact unde se află monolitul nu a fost dezvăluit și nu se știe în acest moment cine sau ce l-a pus acolo sau de pe ce planetă provine monolitul sau cel care l-a pus acolo.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...