Descoperire uluitoare! Creatura găsită pe o plajă din California a uimit pe toată lumea. Ce este de fapt

Nicu Stan 13.05.2021, 09:26

Descoperire uluitoare! Creatura găsită pe o plajă din California a uimit pe toată lumea. Ce este de fapt, citiți în articolul de mai jos.

Descoperire bizară pe o plajă din California. Monstrul nu trăiește decât în adâncul oceanului Pacific

Descoperire uluitoare pe o plajă din California,munde a fost găsită o creatura cum nu a mai văzut nimeni până acum. Pe o plajă californiană a fost descoperit un peşte monstru. Acesta are dinţi ascuţiţi ca sticla, are formă de minge de fotbal american și este de culoare neagră.

Creatura neagră ciudată a fost găsită cu gura deschisă. A fost descoperită pe nisipul din zona protejată Crystal Cove State Park din Laguna Beach, transmite news.ro.

Peste ciudat gasit pe o plaja din SUA
Peste ciudat gasit pe o plaja din SUA

Ce pește era, de fapt

De asemenea, parcul a publicat imagini cu peştele ciudat pe reţelele de socializare. Nu a trecut mult timp, iar monstrul a fost identificat de către internauți ca fiind, cel mai probabil, Football Fish din Pacific.

“Să vezi un astfel de peşte intact este foarte rar şi nu se ştie cum şi de ce a ajuns pe ţărm”, a fost un mesaj pe Facebook.

Football Fish trăiește în adâncul oceanului

Pacific Football Fish este unul dintre cele 200 de specii de peşte pescar din lume, informează California State Park, iar acesta se găseşte în mod normal în apele adânci ale oceanului.

Dinţii monstrului din adâncuri sunt ascuţiţi ca nişte bucăţi de sticlă şi “gura sa largă este capabilă să înghită prăzi de mărimea corpului său”.

Peștele este o femelă

Datorită mărimii peștelui şi tulpinii proeminente situată în vârful capului, California State Parks a precizat că este o femelă.

“Doar femelele au o tulpină lungă pe cap cu bioluminiscenţă în vârf ca momeală pentru a atrage prada în ape la o adâncime de 900 de metri”, potrivit Crystal Cove State Park.

Oamenii de știință au ridicat peștele pentru studii

De asemenea, femelele Football Fish pot creşte până la 60 de centimetri, în timp ce masculii, pot măsura mult mai puţin. Singurul scop al peştilor masculi Football Fish  este de a o ajuta pe femelă să se reproducă, după cum spun oamenii de știință.

Monstrul din adâncuri a fost luat de către oamenii de știință. Corpul peştelui Football Fish este acum în posesia Departamentului pentru Peşti şi Animale Sălbatice din California, informează postul KFSN, afiliat CNN. Football Fish va fi studiat în scopuri de cercetare şi educaţionale de către oamenii de știință, care ra au putut să vadă așa ceva.

Urmăriți Impact.ro și pe