Descoperire șoc în cazul Caracal! Adevărul nebănuit despre Alexandra Măceșanu. Ce s-a întâmplat de fapt

Madlen Moraru 08.07.2020, 11:07
Descoperire șoc în cazul Caracal! Adevărul nebănuit despre Alexandra Măceșanu. Ce s-a întâmplat de fapt

A fost făcută o descoperire șocantă în cazul Caracal. Alexandra Măceșanu a dispărut fără urmă acum un an de zile. Nici până în acest moment familia fetei de 15 ani, la acel moment, nu știe cu exactitate ce i s-a întâmplat adolescentei. Este cunoscut că fata a reușit să apeleze serviciul de urgență 112, din casa presupusului criminal, Gheorghe Dincă.

Descoperire șoc în cazul Caracal! Adevărul nebănuit despre Alexandra Măceșanu

Adevărul nebănuit despre Alexandra Măceșanu a fost scos la iveală recent de către familia fetei. Mai exact, unchiul acesteia, Alexandru Cumpănașu, a spus câteva lucruri neașteptate. Odată cu aniversarea sumbră de un an de la dispariția tinerei, bărbatul a scos în evidență un detaliu foarte tulburător. Încă de la izbucnirea cazului înfiorător, acesta a dus o campanie amplă împotriva autorităților, spunând că nu și-au făcut treaba. Alexandru Cumpănașu, care a candidat toamna trecută și la prezidențiale, a remarcat iarăși modurile în care putea fi adolescenta salvată. Mai ales că aceasta a reușit imposibilul și le-a oferit polițiștilor detalii esențiale prin apelul la 112, din casa criminalului Dincă.

Descoperire șoc în cazul Caracal! Adevărul nebănuit despre Alexandra Măceșanu. Ce s-a întâmplat de fapt
Alexandra Măceșanu, a doua victimă a lui Dincă, putea fi salvată de către polițiști

Ce s-a întâmplat de fapt

Alexandru Cumpănașu a mărturisit printr-o postare pe Facebook ce a declarat Nicolae Mirea, fostul șef de Poliție, la sediul Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, A fost vorba despre un detaliu deosebit de important, din timpul anchetei în cazul Caracal. Postarea din seara de marți din mediul online a stârnit revolta internauților asupra modului de acțiune al poliției.

Nicolae Mirea a declarat la audieri că în seara zilei de 25 iulie, în jurul orei 22:00, a fost identificat proprietarul numărului de telefon de pe care a fost efectuat apelul de către Alexandra Măceșanu. De asemenea, a fost identificat drept Gheorghe Dincă încă din acele momente, fiind vorba despre o cartelă prepay de pe care fata a reușit să sune după ajutor la 112.

”Dragi români, ALEXANDRA PUTEA FI SALVATĂ ATÂT DE UȘOR‼️Haideți să facem dreptate pt Alexandra și pentru toți românii. Nicolae Mirea, fost șef al Poliției audiat astăzi la sediul SIIJ a declarat că în seara zilei de 25 iulie în jurul orelor 2200 au identificat proprietarul numărului de telefon de pe care a apelat Alexandra 112 ca aparținând lui Gheorghe Dinca‼️Acesta a declarat ca a fost identificată inițial o cartelă prepay dar în urma verificărilor a rezultat că figura ca fost abonament al lui Gheorghe Dinca‼️Această declarație este halucinanta și schimbă mult situația răpirii Alexandrei.

Dacă acel număr figura ca fost abonament al lui Dinca este inadmisibil pentru noi să aflăm că verificarea s-a făcut atât de târziu‼️ Baza de date a companiei de telefonie nu este diferită de la o ora la alta. Practic identificarea și localizarea lui Dinca s-au făcut pe baza acestui fost abonament. După apelul la 112 în viziunea familiei se impunea verificarea dindata a proprietarului acelui număr de telefon‼️”, a tranmsis Alexandru Cumpănașu, în mediul online, potrivit cancan.ro.