Descoperire macabră în apropiere de Caracal. Cumpănașu: „Încă o Alexandra”

Redacția IMPACT 07.05.2020, 14:35
Descoperire macabră în apropiere de Caracal. Cumpănașu: „Încă o Alexandra”

Nicoleta Marcu, tânăra de 27 de ani, găsită moartă, la opt zile de la dispariție, ar putea fi un alt caz de tip Alexandra. Este opinia lui Alexandru Cumpănașu, care a intervenit în acest caz și care a spus că se va ocupa să vadă cum a fost gestionată căutarea ei.

Descoperire macabră în apropiere de Caracal. Cumpănașu: „Încă o Alexandra”

Nicoleta Marcu era din Slatina, iar de cazul ei s-a ocupat tot Poliția Olt, aceeași care a gestionat și cazul Alexandrei.

„Un nou caz Caracal/Încă o „Alexandra”: Nicoleta Marcu în vârstă de 27 ani din Slatina dispare duminica trecută, dispariție anunțată de mama acesteia. Poliția OLT (aceeași care s-a ocupat de cazul Alexandrei și care pun multă bază pe interlopi) NU sunt în stare să o găsească TIMP DE 8 ZILE‼️ După 8 zile cadavrul acesteia apare în râul OLT fără ca Poliția să fi fost în stare să o salveze sau să afle unde se află ‼️”, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

Cumpănașu crede că între cazul Alexandrei și cel al Nicoletei Marcu nu e nicio diferență: incompetența poliției e aceeași  foto: ziaruldeolt.roCumpănașu crede că între cazul Alexandrei și cel al Nicoletei Marcu nu e nicio diferență: incompetența poliției e aceeași  foto: ziaruldeolt.ro
Cumpănașu crede că între cazul Alexandrei și cel al Nicoletei Marcu nu e nicio diferență: incompetența Poliției e aceeași foto: ziaruldeolt.ro

Alexandru Cumpănașu: „De ce vă mai plătim?”

Întrebarea lui Cumpănașu este de ce i-au trebuit opt zile Poliției Olt s-o găsească pe Nicoleta Marcu.

„Mi-e scârbă de cât de nepăsători, incompetenți sau corupți puteți fi‼️?”, a scris Cumpănașu.

Cumpănașu le-a adresat autorităților mai multe întrebări:

„În viață sunteți în stare să le găsiți sau doar moarte?! Dacă nu, de ce vă mai plătim? De ce mai existați? Câte Alexandra trebuie să mai apară pentru ca românii România să se trezească din morți și să ceară statului să le apere femeile și copiii⁉️?”.

Urmăriți Impact.ro și pe