Descoperire groaznică la Timișoara. Ce a găsit un bărbat într-o mașină arsă și abandonată pe câmp

Ioana Bucur 24.01.2021, 13:56

O descoperire groaznică a pus în alertă Poliția din Timișoara. Ce a găsit un bărbat, din întâmplare, într-o mașină arsă și abandonată pe câmp. Oamenii legii au ajuns de urgență la fața locului.

Descoperire groanzică într-0 mașină arsă și abandonată pe câmp, la Timișoara

Descoperire cumplită, duminică dimineața, la marginea unei localități de lângă Timișoara. Polițiștii au fost chemați de urgență în localitatea Chisoda, după ce un localnic a găsit o masină arsă și abandonată pe câmp. Când a văzut ce era înăuntru, omul a sunat imediat la 112. În doar câteva minute, la locul indicat, au ajuns polițiștii și criminaliștii. Din primele cercetări, se pare că în interiorul mașinii erau rămășite umane arse.

„În jurul orei 9:00, poliţiştii timişeni au fost sesizaţi prin apel 112 de către un cetăţean că pe strada Bucegi din localitatea Chisoda se află o maşină carbonizată cu posibile urme de cadavru în ea. De urgenţă s-au deplasat la fata locului poliţiştii Sectiei 1 Rurale, criminalişti din cadrul I.P.J Timiş si poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale care au început o anchetă în vederea stabilirii situaţiei de fapt”, a transmis, inițail, IPJ Timiş.

Ce a găsit un localnic într-o mașina arsă, lângă Timișoara
Mașina arsă a fost descoperită pe un câmp de la marginea localității Chisoda. Foto: Opinia Timișoarei

Mașina a ars pe câmp, în noaptea de sâmbătă spre duminică, fără să fie observată

În urma investigațiilor preliminare, reprezentanții IPJ Timiș au anunțat că ar fi vorba, într-adevăr, despre rămășițe umane. Din primele informații, victima este un bărbat.

„În urma investigațiilor preliminare, polițiștii au stabilit că ar fi oseminte din trupul unui bărbat. În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infractiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Mașina arsă și abandonată pe câmp este un Renault Megane. Autoturismul a fost găsit într-o zonă relativ izolată, la aproape 200 de metri de cea mai apropiată casă, ce nu ar fi locuită în permanență, și la distanță mare de drumul principal. Tocmai de aceea a fost posibil să ardă în noaptea de sâmbătă spre duminică, fără ca cineva să vadă ceva.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...