Descântece împotriva băuturii. Ce să-i spui bărbatului ca să nu mai consume alcool

Daria Petrescu 14.08.2020, 08:11
Descântece împotriva băuturii. Ce să-i spui bărbatului ca să nu mai consume alcool

Alcoolismul a fost întotdeauna un obicei distructiv care îi afectează pe mulți. De obicei, alcoolul o face să sufere nu doar pe persoana care îl consumă, dar și pe rudele acesteia.

Descântece împotriva băuturii

De cele mai multe ori, casa în care trăiește un alcoolic se transformă într-una  cu scandaluri, bătăi și certuri permanente. Un descântec puternic împotriva beției ajută la rezolvarea uneia dintre cele mai distrugătoare dependențe, alcoolul.

Descântecul

Sunt lucrările care se fac pentru:

-întoarcerea sănătății, vindecare, dezlegarea de boli, de deochi sau pentru eliminarea unor rele puse de altă vrăjitoare asupra omului respectiv.

Puterea și harul vrăjitoarei sunt hotărâtoare pentru reușită descantecului. Descantecul este bine să se facă în zori sau în faptul serii. El are efect în orice timp al zilei sau al nopții. Este oprit, însă, a fi făcut în zile de sărbătoare religioase.

Alcoolul afectează atenţia, capacitatea de concentrare şi memoria. Certurile cu o persoană intoxicată pot degenera în violenţă, pentru că alcoolul slăbeşte capacitatea de a-şi ţine emoţiile sub control. Astfel că, pentru cei care vor să apeleze la un descântec împotriva băuturii, urmăriți în video de mai jos:

De asemenea, există și o rugăciune pentru cei care vor să scape de băutură

Exact cei care suferă și se întristează pentru cel care a căzut în patima beției trebuie să fie cei care se roagă pentru el ca să scape de această boală grea!

O, Prea milostivă Stăpână! Pentru a dobândi apărarea Ta cădem acum la Tine. Caută spre rugăciunile noastre, auzi-ne cu milostivire pre noi: soțiile, copiii, maicile celor împătimiți de boala cea grea a beției, frații și surorile noastre, care din această pricină sunt căzuti de la Maica noastră, Biserica lui Hristos, și deci de la mântuire, și îi tămăduiește pe aceștia ce pătimesc.

O, milostivă Maică a lui Dumnezeu, atinge-Te de inimile lor și scoate-i degrabă din căderile în păcate, adu-i la înfrânarea cea mântuitoare.
Roagă-L pe Fiul tău, Hristos Dumnezeul nostru, să ne ierte greșelile, să nu își întoarcă milostivirea de la zidirea Sa și să ne întarească în trezire și înțelepciune.

Primește, Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, rugăciunile maicilor ce varsă pâraie de lacrimi pentru copiii lor, ale soțiilor ce plang pentru soții lor, ale copiilor, orfanilor și neputincioșilor părinti și ale noastre, ale tuturor celor ce cădem la icoana Ta, pentru ca să ajungă, prin rugăciunile Tale, acest strigăt al nostru la Tronul Celui Preaînalt.

Acoperă-ne și ne păzește ca să nu fim robiți de cel viclean și de toate cursele vrășmașilor; ajută-ne în ceasul cel cumplit al morții, ca, prin rugăciunile Tale, să trecem vămile vazduhului. Izbăvește-ne de osanda cea veșnică și mijlocește ca milostivirea lui Dumnezeu să ne acopere acum și pururea și în vecii cei nesfârșiți. Amin!

 

Urmăriți Impact.ro și pe