Deputatul AUR Ciprian Titi-Stoica a fost exclus din partid. George Simion confirmă: are probleme cu alcoolul

Beatrice Dumitru 07.06.2023, 23:49
Deputatul AUR Ciprian Titi-Stoica a fost exclus din partid. George Simion confirmă: are probleme cu alcoolul

Acuzaţii la adresa unui deputat AUR. Titi Stoica i-ar fi sunat noaptea pe mai mulţi parlamentari în timp ce s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului şi i-ar fi ameninţat şi înjurat. Liderul AUR, George Simion, a spus despre colegul său că are probleme cu alcoolul și anunțat că l-a exclus din partid.

„E bine să nu ținem gunoiul sub preș”

Ciprian Titi Stoica ar fi sunat, în noaptea de marți spre miercuri, mai mulți deputați de la PSD și PNL și i-a înjurat și amenințat, inclusiv pe Marcel Ciolacu. Asta după ce deputatul AUR a fost sancţionat în plenul Camerei Deputaților cu diminuarea indemnizaţiei cu 50% pe o perioadă de şase luni pentru că perturbat lucrările plenului din 10 mai şi ale şedinţei Comisiei pentru politică economică, reformă şi privatizare din 9 mai. Cel care a făcut dezvăluirea că Ciprian Titi Stoica a dat respectivele telefoane este deputatul PSD Gheorghe Șoldan.

Aș vrea să fac un anunț. Aseară, un coleg de-al nostru din Parlament, dl Ciprian-Titi Stoica, un coleg de la AUR, a sunat mai mulți colegi din grupul PSD foarte târziu, după ora 1 noaptea și a început să ne înjure, să ne amenințe. La primul apel l-am avertizat că o să-l înregistrez, dar dl Titi Stoica a continuat și pentru asta aș vrea să-l somez public să vină la tribuna Parlamentului și să își ceară scuze, fiindcă un asemenea limbaj și comportament nu este demn de un parlamentar al României”, a declarat deputatul PSD, în ședința plenului.

 

Deputatul AUR Ciprian Titi-Stoica a fost exclus din partid. George Simion confirmă: are probleme cu alcoolul
Ciprian Titi-Stoica a fost exclus din AUR:

Surse parlamentare susțin că printre cei sunați și înjurați în toiul nopții sunt și deputații liberali Gabriel Andronache, Nelu Tătaru și Florin Roman. În urma acestui comportament, liderul AUR, George Simion, a anunțat că Titi Stoica a fost exclus din partid. Mai mult, acesta a spus că deputatul are probleme cu alcoolul.

Are o problemă cu alcoolul, mulți români suferă de această patimă. Nu face cinste Parlamentului. Da, o să-l excludem, noi alegem de fiecare dată să dăm un exemplu. E dureros să-ți împuținezi rândurile, dar nu putem tolera. E bine să nu ținem gunoiul sub preș. A încălcat statutul parlamentarului AUR. Există o prevedere să nu faci de râs partidul și grupul din care faci parte„, a spus George Simion.

Reacția lui Ciprian Titi Stoica

Ciprian Titi Stoica nu recunoaşte acuzațiile care i se aduc și spune că unui singur deputat i-a greşit şi şi-a cerut scuze pentru acest lucru. În plus, a afirmat că şi el a primit telefoane în timpul nopţii, doar că nu s-a plâns niciodată de acest lucru.

Nu am nimic de comentat pe tema asta, le-am spus clar că ne vedem în instanță”, a declarat deputatul AUR, despre cei care-l acuză că a sunat parlamentari PSD și PNL să-i înjure.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...