Deputat PSD, afirmații dure pentru cetățenii români: “Vă informați din surse cretine. Suntem prea superficiali, avem vaccin dar nu-l vrem”

Elena Avramescu 06.04.2021, 13:56
Deputat PSD, afirmații dure pentru cetățenii români: “Vă informați din surse cretine. Suntem prea superficiali, avem vaccin dar nu-l vrem”

Deputat PSD, afirmații dure pentru cetățenii români. Laurenţiu Gîdei, un deputat gălățean, a avut câteva vorbe de spus pentru toți cetăţenii care refuză să se vaccineze. Astfel că acesta le cere să uite de conspiraţii şi să se vaccineze, mai ales că nu mai sunt locuri libere în spitale pentru bolnavii COVID, iar numărul îmbolnăvirilor este în continuă  creştere.

Deputat PSD, afirmații dure pentru cetățenii români

Laurenţiu Gîdei se adresează, mai ales, cetăţenilor din Tg.Bujor, oraşul în care a fost primar timp de mai multe mandate. În acest sens, parlamentarul le cere oamenilor să se vaccineze, pentru că situaţia din spitale este gravă şi nu mai sunt paturi libere pentru bolnavii de COVID-19. În prezent, raşul Tg.Bujor a atins rata de infectare de 3,21 persoane la mia de locuitori.

Off, offf..”valul 3 “, covid 19! 24 de cazuri înregistrate în ultimile 14 zile la nivelul comunității din Târgu Bujor! Cresc cazurile confirmate. Înțeleg că secțiile ATI din spitalele județului sunt aproape pline! Se așteaptă mult în zona de triaj ( organizată la spitalul județean), practic se așteaptă eliberarea paturilor în spitale, tocmai pentru a primi alți bolnavi care au nevoie de îngrijiri medicale! Majoritatea celor care au nevoie de spitalizare NU sunt vaccinați!

Nu este ușor, nu vă panicați! Protejați-vă și VACCINAȚI-VĂ! La Tg.Bujor, autoritățile locale împreună cu autoritățile județene fac eforturi pentru a deschide curând un nou centru de vaccinare, pentru vaccinul Pfizer! Vor fi două centre, unul vaccinează cu Astrazeneca, celălalt va vaccina cu Pfizer, în Casa de Cultură din Tg.Bujor! Lăsați deoparte conspirațiile, cipurile, prostiile și vaccinați-vă.

Deputat PSD, afirmatii dure pentru cetatenii romani
Laurenţiu Gîdei

Se pare că în oraşul Tg.Bujor există doar un singur centru de vaccinare AstraZeneca şi urmează să se amenajeze încă un flux pentru vaccinul Pfizer. În pofida acestui lucru, numărul celor care vin să se vaccineze este mic.

La Tg.Bujor, astăzi doar 8 persoane au fost vaccinate cu Astrazeneca! Capacitatea este de 60 persoane zilnic! Media este de 17 persoane zilnic( de când este deschis centrul)!! Repet capacitatea este de 60 persoane!
Vă informați prost, din surse cretine și refuzați un vaccin care a scos Anglia din lockdown! Suntem prea superficiali!

Avem vaccin dar nu-l vrem, pentru că a zis un deștept în goana după notorietate nu știu ce bazaconii!( sunt pline televiziunile de idioți, doar nebunii fac rating, doar ei vând!) Situația este complicată peste tot în lume, bine că se închid magazinele la 18.00, atât poate guvernul, atât vă oferă! Guvernul pandemie/ o mare ticăloșie!

Urmăriți Impact.ro și pe