Deputat de la AUR, acuzat că sună noaptea parlamentari PSD și îi înjură: „Nu este demn”

Stan Filon 07.06.2023, 18:12
Deputat de la AUR, acuzat că sună noaptea parlamentari PSD și îi înjură: „Nu este demn”

Culmea politicianismului în România! Un deputat AUR este acuzat, cu probe, că a sunat mai mulți colegi parlamentari de la PSD în toiul nopții doar pentru a-i înjura! Acuzațiile la adresa alesului poporului se strâng din ce în ce mai multe.

Deputat de la AUR, acuzat că sună noaptea parlamentari PSD și îi înjură

Așadar, un deputat AUR se pare că nu a avut deloc somn, noaptea trecută, așa că a pus mâna pe telefon și s-a gândit să plătească polițe colegilor parlamentari din grupul PSD. Vorbim despre deputatul Ciprian Titi Stoica, care se pare că a pus mâna pe telefon și i-a apelat pe cei de la PSD, pe care i-a înjurat efectiv ca la ușa cortului. 

Cel care a vorbit despre această ieșire a deputatului AUR a fost social-democratul Gheorghe Șoldan, care a povestit în plenul Parlamentului prin ce a trecut cu o seară înainte. Mai mult, se pare că social-democratul l-ar fi înregistrat pe colegul AUR în timp ce îi aduce injurii serioase.

Deputatul AUR Ciprian Titi Stoica, (foto), acuzat ca suna noaptea parlamentari PSD si ii injura
Deputatul AUR Ciprian Titi Stoica, (foto), acuzat ca suna noaptea parlamentari PSD si ii injura

„L-am atenţionat pe domnul Ciprian Titi Stoica că urmează să-l înregistrez”

„Aseară, un coleg de-al nostru din Parlament, domnul Ciprian Titi Stoica, un coleg de la AUR, a sunat pe mai mulţi colegi din grupul PSD foarte târziu, după ora unu noaptea, şi a început să ne înjure, să ne ameninţe, să ne adreseze tot felul de injurii. La primul apel l-am atenţionat pe domnul Ciprian Titi Stoica că urmează să-l înregistrez, dar domnul Titi Stoica a continuat. Pentru asta aş vrea să-l somez public că un asemenea comportament şi limbaj nu este demn de un parlamentar. Îl somez public să vină la tribuna Parlamentului să-şi ceară scuze”, a afirmat Gheorghe Şoldan, deputat PSD, citat de Agerpres.

Și Laura Vicol face aceleaşi acuzaţii! Spune că a fost sunată și ea în miez de noapte de un număr necunoscut, însă a refuzat să răspundă. Apelurile au avut loc între orele 1 și 3 dimineața!

„Din momentul în care a ajuns la Comisia Juridică propunerea de sancţionare a celor de la AUR şi până azi noapte inclusiv am fost sunată continuu de acest domn deputat. Sunt mamă de 3 copii, am o vârstă, şi mi se pare anormal şi imoral să se întâmple asta. Aseară, între 1 şi 3 dimineaţă am fost sunată, cu număr ascuns. Coroborat cu tot ce au spus colegii mei, e clar că despre domnul Titi Stoica este vorba. Iniţial m-a sunat de pe numărul dânsului, dar l-am blocat, pentru că refuz să am orice fel de comunicare cu dânsul. Înţeleg că a transmis deja mesaje prin care cere scuze unor colegi pe care i-a înjurat aseară. La mine nu au ajuns încă acele scuze”, a declarat Laura Vicol pentru România TV.

Ce spune George Simion despre comportamentul colegului său

Dar ce spune George Simion despre comportamentul colegului său de partid? Ei bine, liderul AUR recunoaște că nu este un comportament de parlamentar, însă a încercat să-i găsească ceva scuze. A spus că parlamentarii AUR nu prea sunt lăsați să vorbească în plen, iar acest lucru naște cumva frustrări. Cu toate acestea a recunoscut că este posibil ca Ciprian Titi Stoica să fie exclus din partid.

„Aici nu suntem de capul nostru. Aici nu sunt doar 465 de parlamentari, avem grupuri parlamentare, suntem responsabili fiecare pentru colegii noştri. Aşa că, din punctul meu de vedere, aşa cum am dat dovadă de intransigenţă de fiecare dată când a fost cazul, vom analiza sancţionarea, suspendarea, mergând până la excluderea colegului nostru. Şi sper ca şi dumneavoastră să faceţi acelaşi lucru. (…) Ieri, printr-un vot majoritar al acestei Camere, aţi permis ca domnul Coarnă şi 5 colegi de-ai mei să vorbească doar 10 secunde în plen, generând nişte frustrări care mai devreme sau mai târziu vor refula, din păcate”, a declarat George Simion.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...