Denise Rifai, uimită de Cătălin Botezatu. A vrut să plece din emisiune. ”Acum mă ridic”

Ana Anitoiu 22.09.2021, 15:09

Denise Rifai a fost uimită de Cătălin Botezatu. Creatorul de modă a vrut să plece din emisiunea ei după ce a primit o întrebare despre viața lui personală ce l-a deranjat. El a vorbit, printre altele, despre mama lui și despre Bianca Drăgușanu.

Cătălin Botezatu, despre mama lui

Creatorul de modă și-a numit mama ”un înger” și a spus că femeia a fost atât foarte grijulie cu el, cât și foarte exigentă în privința educației fiului ei.

“Îi mulțumesc pentru faptul că a avut grijă de mine în toate momentele grele ale mele, că a suferit alături de mine, că s-a bucurat de realizările mele, că a stat și stă deasupra mea ca un înger.

Îi mulțumesc pentru educația spartană, pentru momentele frumoase pe care le-am petrecut alături de ea, dar și alături de tatăl meu… Ea înseamnă totul pentru mine!”, a spus Cătălin Botezatu.

Denise Rifai, uimita de Catalin Botezatu. A vrut sa plece din emisiune. ”Acum ma ridic”
Catalin Botezatu

Cătălin Botezatu, despre Bianca Drăgușanu

În cadrul emisiunii, Cătălin Botezatu a vorbit despre Bianca Drăgușanu, spunând că relația lor a început în Austria și că fotomodelul nu este ”femeia gonflabilă” așa cum au acuzat-o unii. Creatorul de modă a precizat că sentimentele sale pentru ea au fost puternice.

”Relaţia mea cu Bianca a pornit în Austria. A decurs foarte bine. Că lumea a crezut că e un lucru fabricat, e frustrarea unora. m iubit-o foarte tare pe Bianca. Ştie ce sentimente a avut pentru mine. Poate conta pe mine până la moarte.”, a spus Cătălin Botezatu.

Ce l-a făcut pe Cătălin Botezatu să amenințe cu plecarea din emisiune

Cătălin Botezatu a demontat și teoria conform căreia ar fi folosit relația cu Bianca Drăgușanu ca să ascundă faptul că ar fi, de fapt, homosexual, și ca să-și spele imaginea.

Creatorul de modă a spus că nu avea ce imagine să-și spele și că, de altfel, își asumă tot ceea ce face. Apoi, după ce Denise Rifai l-a întrebat dacă este bisexual, Cătălin Botezatu s-a enervat.

”Pe bune, acum mă ridic şi plec. Nu sunt bisexual. E o tâmpenie. De ce trebuie să mă justific? Femeile au voie să spună că sunt bisexuale că e OK”, a spus Cătălin Botezatu la ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Cătălin Botezatu, despre concurență

Creatorul de modă a mai spus că deși există noi designeri în România pe care îi apreciază, nu se simte amenințat de succesul lor. Cătălin Botezatu consideră că este loc pentru toată lumea în această industrie.

“Muncesc foarte mult, de 30 de ani muncesc în acest domeniu, încerc să fac numai lucruri de calitate, fără compromisuri, dar în schimb, făcând multe sacrificii. Am înțeles că nu le pot avea pe toate, așa că am ales acest drum al profesiei, tot ceea ce fac, fac cu suflet, cu dăruire, nu las în mâna nimănui munca mea…

Îmi respect publicul și îi ofer tot ceea ce este mai bun, nu sunt meteoric, ca alți designeri…”, a spus Cătălin Botezatu despre cum își tratează profesia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...