Denise Rifai, lovitură importantă în carieră. Ce s-a întâmplat cu emisiunea ei. ”Bucurie uriașă”

Badea Violeta 26.11.2021, 12:02
Denise Rifai, lovitură importantă în carieră. Ce s-a întâmplat cu emisiunea ei. ”Bucurie uriașă”

Bucurie uriașă pentru Denise Rifai! Prezentatoarea TV nu mai are nevoie de nicio prezentare. Popularitatea ei este în creștere de când face emisiunea de la Kanal D. Acum a primit o nouă veste bună. Iată ce s-a întâmplat cu show-ul „40 de întrebări”.

Denise Rifai, o vedetă în ascensiune

Denise Rifai poate spune că a dat lovitura carierei cu emisiunea „40 de întrebări” de la Kanal D. După 11 ani petrecuți la Realitatea TV, vedeta traversează, fără dar și poate, cea mai bună perioadă pe plan profesional. Show-ul pe care-l prezintă la Kanal D a primit un premiu important la Gala Premiilor TV Mania.

Emisiunea „40 de întrebări” a fost desemnată „Cea mai bună emisiune de interviuri-portret”. Show-ul se află deja la cel de-al doilea sezon, fiind foarte apreciat de telespectatori.

De-a lungul edițiilor, Denise Rifai a avut invitați din toate domeniile, iar aceștia au trebuit să dea dovadă de sinceritate.

Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii, a primit trofeul și a declarat că îi este foarte recunoscătoare echipei, dar și telespectatorilor care o urmăresc cu sufletul la gură.

„Este o bucurie uriașă pentru mine să țin acest trofeu în mană. Este încă o confirmare a faptului că ceea ce facem noi, echipa de la 40 de întrebări, este ceva ce publicul nostru își dorește și apreciază.

Vă mulțumim tuturor celor care ne urmăriți și care ne-ați votat, vă suntem recunoscători și vă promitem să aducem în continuare în fața dumneavoastră, la Kanal D, invitați interesanți și un produs premium de televiziune.

Mulțumesc organizatorilor Galei TV Mania și îi felicit pentru continuitatea acestui eveniment prin care noi, cei care lucrăm în televiziune, avem încă un feedback important de la telespectatorii noștri”, a spus moderatoare emisiunii de la Kanal D.

„40 de intrebari cu Denise Rifai”, desemnata “Cea mai buna emisiune de interviuri –portret”, la Premiile TV Mania 2021
„40 de intrebari cu Denise Rifai”, desemnata “Cea mai buna emisiune de interviuri –portret”, la Premiile TV Mania 2021

Ce a făcut Denise Rifai cu primii bani câștigați

În prezent, Denise Rifai se bucură de un succes formidabil, dar norocul nu a fost întotdeauna de partea ei. Prezentatoarea TV a oferit detalii despre începuturile sale în presă. Îndrăgita moderatoare a lucrat pentru prima dată la un post de radio.

Vedeta a spus că salariile pe care le primea erau în linie cu evoluția de la momentul respectiv. De asemenea, Denise Rifai a dezvăluit că primul ei salariu a fost de 100 de dolari, dar nu-și mai aduce aminte ce a făcut cu banii câștigați.

„Toate salariile mele au fost în linie cu evoluția mea de la momentul respectiv. Primul meu salariu a fost undeva la nivelul a o sută de dolari, la primul meu job în radio. Eram editor și prezentator de știri. Apoi am fost plătită în linie cu evoluția profesională și mie mi se pare corect să fie așa.

Să existe un echilibru, un raport perfect între ceea ce muncești și salariul pe care îl încasezi. Chiar nu mai știu ce am făcut cu primii bani, sigur i-am cheltuit bucurându-mi inima cu ceva.”, a povestit Denise Rifai, într-un interviu pentru click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...