Denise Rifai, lăsată fără cuvinte. Ce a recunoscut un nume greu în timpul emisiunii. „Nu regret nimic”

Badea Violeta 27.09.2021, 13:09
Denise Rifai, lăsată fără cuvinte. Ce a recunoscut un nume greu în timpul emisiunii. „Nu regret nimic”

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, se bucură de un succes fantastic, iar cifrele de audiență dovedesc acest lucru. Foarte multe vedete au pășit în platou și au făcut dezvăluiri inedite despre trecutul și despre viața lor, dar ce a recunoscut un nume greu este de-a dreptul șocant.

Denise Rifai, surprinsă de un invitat

Recent, Denise Rifai l-a avut ca invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, pe co-preşedintele USR PLUS, Dacian Cioloş. Interviul s-a dovedit a fi unul bazat doar pe sinceritate, fiindcă politicianul a părut dispus să vorbească despre toate aspectele vieții sale.

La un moment dat, acesta a dezvăluit că s-a alătura MISA, gruparea condusă de Gregorian Bivolaru. Dacian Cioloş susține că a mers chiar și în tabere organizate, unde participau aproximativ 20.000 de cursanţi din toată ţara. Liderul USR PLUS a precizat că era intersat să înveţe, să asimileze foarte multe și era dornic să experimenteze cât mai multe tehnici de meditaţie.

„Cred că am fost la o spirală la mare, o dată, pentru că erau tabere organizate. Erau 10-20.000 de cursanţi în toată ţara pentru că erau cursuri organizate în diferite oraşe din ţară, unde era un instructor.

Te înscriai ca la orice curs. Se ţinea la Casa Studenţilor din Cluj şi învăţăm diferite posturi, diferite tehnici de meditaţie. Eram interesat de lucrul acesta, citeam.”, a povestit Dacian Cioloș.

Ciolos a fost invitat la 40 de întrebări cu Denise Rifai
Ciolos a fost invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

„Am fost unul dintre zecile de mii de cursanţi”

În cadrul aceluiași interviu, Dacian Cioloș a vorbit și despre acuzațiile care i se aduc lui Gregorian Bivolaru. Liderul USR PLUS a ținut să sublinieze că era doar un simplu cursant și că nu regretă participarea la acele ședințe de yoga.

„Toate aberaţiile, tot ce am auzit mai apoi şi ce s-a întâmplat cu Gregorian Bivolaru. Nu am avut nicio legătură cu asta.

Am fost unul dintre zecile de mii de cursanţi, o perioadă de câţiva ani şi chiar nu îmi pare rău că am participat. Văd că de câţiva ani de zile multe vedete vorbesc de yoga, de posturi. În Occident lucrurile astea se întâmplă de 30-40 de ani”, a declarat politicanul.

Întrebat dacă azi mai practică yoga, Dacian Cioloș a spus că mai face relaxări care-l ajută să-și așeze gândurile, dar de meditație nu mai are timp.

„Astăzi, nu prea mai am timp să fac meditaţie. Mai fac relaxări. Mă ajută să îmi mai aşez gândurile, să mă relaxez, să mai adun energia, să devin conştient de ceea ce se întâmplă în jurul meu”, a mai adăugat acesta.

Colaj Foto : Carmen Iozan

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...