Denise Rifai, dezvăluiri despre relațiile ei de dragoste. Ce a cucerit-o pe controversata prezentatoare. „Îmi plac oamenii asemeni mie”

Iancu Andreea, Mihai Ianoși 16.04.2021, 20:46
Denise Rifai, dezvăluiri despre relațiile ei de dragoste. Ce a cucerit-o pe controversata prezentatoare. „Îmi plac oamenii asemeni mie”

Una dintre cele mai controversate prezentatoare ale momentului, Denise Rifai, a făcut recent dezvăluiri despre relațiile ei, prima dragoste și care sunt calitățile pe care ar trebui să le aibă bărbatul care îi pune inima pe jar. Deși este o prezență aparent dură, frumoasa brunetă își arată latura sensibilă și mărturisește că își dorește o familie.

Dezvăluiri despre relațiile ei de iubire. Denise Rifai recunoaște ce o impresionează la un bărbat

În ciuda faptului că emisiunea pe care o moderează, „40 de întrebări cu Denise Rifai”, descoase vedetele de secretele lor, despre viața prezentatoarei de la Kanal D se cunosc puține aspecte. Frumoasa româncă, cu origini iordaniene, a ajuns să se bucure de succes la vârsta de 35 de ani, după aproape un deceniu de când activează în televiziune. Aflată într-o permanentă dezvoltare, prezentatoarea de la Kanal D pare că nu mai are timp și pentru viața sa privată. Despre acest aspect a vorbit Denise Rifai într-un interviu recent pentru okmagazine.ro, unde a dezvăluit mai multe detalii despre relațiile ei din trecut.

Telespectatorii o percep ca fiind o persoană mai rigidă, misterioasă și căreia nu îi place să se destăinuie, însă în realitate, Denise este o fire sensibilă, care știe să aprecieze calitățile unui bărbat. Vedeta a povestit mai multe detalii despre prima sa iubire, recunoscând că își alege partenerii în funcție de inteligență, situația materială nefiind un criteriu important pentru ea.

A fost pură și foarte frumoasă. Toată viața mea mi-au plăcut oamenii deștepți cu care poți construi. Nu au contat niciodată banii cât au contat disciplina, inteligența și dorința de a face ceva în viață. Eu sunt un om foarte muncitor și îmi plac oamenii asemeni mie. Un om deștept își face rostul lui în viață și luptă, iar asta îl ajută să aibă și un anumit caracter. Acestea au fost calitățile pe care le-am căutat la un bărbat. Prima poveste de iubire a fost una foarte pură, cu un băiat care avea aceste calități pomenite mai sus, a mărturisit vedeta de la Kanal D, într-un interviu exclusiv pentru okmagazine.ro.

Vedeta prezintă emisiunea
Vedeta prezintă emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D

Prezentatoarea se gândește să devină mamă. „Îmi doresc foarte mult să am copii”

Viața lui Denise Rifai se concentrează în principal pe carieră, unde vedeta Kanal D își dorește să evolueze și să construiască tot mai mult. Cu toate acestea, frumoasa brunetă nu exclude și ideea de a deveni la un moment dat mamă. Denise recunoaște că își dorește copii, însă pentru asta are nevoie de un partener care să îi asigure echilibrul și stabilitatea în familie.

Nu sunt la apogeul carierei, muncesc în fiecare zi pentru a ajunge acolo. Ca femeie, mă consider încă foarte tânără. Îmi doresc foarte mult să am copii, însă îi voi avea când va exista un partener cu care să pot crește un copil echilibrat. El are nevoie de ambii părinți și când aduci pe lume o ființă trebuie să fii într-un cuplu solid, să te cunoști cu omul de lângă tine, astfel încât să îi oferi o educație bună, dar și un mediu frumos în care să crească. Dacă nu voi cunoaște un astfel de bărbat nu voi face niciodată copii și nu este nicio problemă, nu mă grăbesc, susține vedeta, conform sursei citate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...