Denise Rifai, detalii picante din viața personală. Ce spune despre relația cu iubitul său: „Nu am nicio lipsă pe niciun plan”

Badea Violeta 05.08.2022, 09:48

Denisa Rifai a devenit una dintre cele mai populare prezentatoare de televiziune de la noi din țară, asta datorită emisiunii sale de la Kanal D. Vedeta este extrem de apreciată și îndrăgită de public și mulți și-ar dori să afle detalii din viața sa privată, însă moderatoarea a dat de înțeles că preferă să rămână discretă. Totuși, aceasta a vorbit, de curând, despre relația cu iubitul său. Iată ce a dezvăluit Denise Rifai!

Denise Rifai a povestit despre relaţia cu iubitul său

Denise Rifai nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. La ora actuală, aceasta este de departe una din cele mai îndrăgite prezentatoare din România.

Vedeta a câștigat multă notorietate datorită emisiunii pe care o prezintă la Kanal D. Este vorba despre „40 de întrebări cu Denise Rifai”, iar odată cu succesul înregistrat, publicul a început să-și dorească să o cunoască cât mai bine pe moderatoare.

De curând, realizatorul emisiunii de la Kanal D a vorbit despre viața sa personală, lucru care a surprins pe toată lumea. Iată ce a spus despre prezenţa unui bărbat în viața sa.

„Această întrebare o să rămână fără răspuns mult timp de-acum încolo. Eu fac toate eforturile să–mi țin viața mea privată… a mea, să fie pentru mine.

Și, cu siguranță, când lucrurile nu vor mai putea fi ținute acolo… o să le știe toată lumea. Eu cred că o femeie are nevoie de un bărbat întotdeauna în viața ei pentru că noi suntem în complementaritate cu bărbatul, yin și yang, adică nu poți să funcționezi fără un bărbat.

E foarte greu dacă nu există și energie masculină. Mulțumesc bunului Dumnezeu că sunt foarte echilibrată și că nu am nicio lipsă pe niciun plan. Dar când vor fi lucruri de anunțat, cu siguranță nu o să evit să le anunț”, a declarat Denise Rifai pentru ciao.ro.

Alimentul pe care Denise Rifai nu il consuma niciodata
Denise Rifai

„Visul meu a fost mereu să am o familie cu mulți copii”

În cadrul aceluiași interviu, a dezvăluit că și-a dorit dintotdeauna să aibă o familie cu mulți copii, dar, până acum, visul său nu s-a concretizat.

„Visul meu a fost mereu să am o familie cu mulți copii, până acum nu s-a concretizat, dar sunt optimistă și îmi spun că voi avea parte de ceea ce este scris pentru mine. Nu m-am panicat niciodată referitor la acest aspect”, a dezvăluit prezentatoarea TV, conform celor de la unica.ro

Urmăriți Impact.ro și pe