Denise Rifai, despre ce se întâmplă în politica românească. Florin Cîțu, apreciat din nou: „Recunosc”

Nicu Stan 19.10.2021, 10:27
Denise Rifai, despre ce se întâmplă în politica românească. Florin Cîțu, apreciat din nou: „Recunosc”

Denise Rifai a scris pe pagina personală de socializare despre ce se întâmplă în politica românească. Vedeta Kanal D spune că Florin Cîțu va fi desemnat din nou premier după ce Guvernul Cioloș nu va primi voturile necesare pentru a fi validat.

Denise Rifai vede o nouă nominalizare a lui Florin Cîțu ca premier după ce Guvernul Cioloș nu va primi voturile necesare pentru validare

Denise Rifai și-a spus părerea, pe pagina personală de Facebook, despre situația actuală din politica românească.

Astfel, vedeta TV crede că Florin Cîțu va fi din nou desemnat premier după ce guvernul Ciloș nu va obține decât cele aproximativ 80 de voturi ale USR.

Denise Rifai este topita de modul in care Florin Citu face politica
Denise Rifai este topita de modul in care Florin Citu face politica

USR, vinovat de toate

Denise Rifai se teme că nici un nou guvern Florin Cîțu nu va fi validat cu voturile necesare, întrucât USR nu îl va vota, astfel încât se va ajunge la alegeri anticipate, respectiv la împingerea PSD și AUR la guvernare.

”Eu nu mai înțeleg nimic din jocul politic actual. Niciun partid ( în afară de USR ) nu va vota miercuri Cabinetul Cioloș. Deci vor obține un număr de cca 80 voturi din cele 234 necesare investirii unui nou cabinet. Vorbim de același USR, adică partidul care a aruncat țara în acest haos politic pentru că premierul FCîțu a demis doi dintre miniștrii USR ai cabinetului pe care îl conducea.

PSD și AUR, scor bun la alegerile anticipate

Sunt curioasă ce vor face cei de la USR la următoarea nominalizare a lui FlorinCîțu care va veni săptămâna viitoare. Nu vor vota nici această variantă și vom vedea alegeri anticipate???

Pe toate sondajele, alegeri anticipate acum înseamna PSD și AUR scor foarte bun. Deci USR trimite PSD la guvernare????

PSD nu vrea la guvernare?

Eu stau și ma întreb căci, sincer, nu mai înteleg nimic. Pe de altă parte, nici PSD nu ar avea interes politic să preia guvernarea acum în prag de iarnă, căci asta ar însemna erodarea lor politica și întărirea PNL în opțiunile electoratului.

Recunosc. Jocul USR este total de neînțeles. Câtă vreme USR nu-și pot vota premierul propriu, însă au pretenția să impuna ei premierul PNL.

Cine este zombie politic?

Cred că numai în politica dâmbovițeană putem vedea asemenea improvizație. Pagubele le știm. O dramă fără margini. Și o țară în pragul falimentului. Cine să fie oare acum Cel mai mare Zombie Politic?”, se întreabă Denise Rifai pe Facebook.

Pe de altă parte, Denise Rifai nu este pentru prima dată când îi ia apărarea lui Florin Cîțu. Zilele trecute i-a transmis un mesaj de susținere necondiționat.

Denise Rifai îl susține pe Florin Cîțu necondiționat

”Ce mandat a avut până Acum #FlorinCitu în fruntea Guvernului României, nu a mai avut niciun alt premier până acum! Atâtea turbulențe și necunoscute. Și ne-a trecut cu bine prin toate! Și ne va trece și de acum încolo!

Văd și aud că sunt acuzată că îi iau apărarea și ca l am susțtinut în permanență. Simt nevoia să fac câteva precizari căci cu siguranță există câteva diferențe majore. Pe Florin, l-am susținut în permanență, încă de când l-am cunoscut ca specialist în piața financiară, cu mulți ani înainte de a intra în politică. Și o să l susțin tot timpul de acum încolo, în următoarele mandate și în absolut toate celelalte funcții”, a scris Denise Rifai.

Urmăriți Impact.ro și pe