Demisia lui Vlad Voiculescu, cerută și de președintele Iohannis? Declarațiile lui Rareș Bogdan sunt edificatoare. ”O țară întreagă a fost șocată”

Nicu Stan 12.04.2021, 13:04

Demisia lui Vlad Voiculescu, cerută și de președintele Iohannis? Declarațiile lui Rareș Bogdan sunt mai mult decât grăitoare. Ce a declarat al doilea om din PNL.

Rareș Bogdan a răbufnit. Cine trebuie să îi ceară demisia lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății

Demisia lui Vlad Voiculescu se pare că este cerută inclusiv de președintele Klasu Iohannis. Declarațiile lui Rareș Bogdan sunt edificatoare în acest sens.

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat astăzi că în cazul evacuării pacienților de la Spitalul Foișor din Capitală, pentru a face loc pacienților bolnavi de coronavirus, se poate vorbi despre mai multe vinovății.

Vlad Voiculescu ar putea fi demis
Vlad Voiculescu ar putea fi demis

Florin Cîțu, absent de la Biroul Executiv PNL

Astfel, liderul PNL a spus că cel care poate cere schimbarea unui ministru este primul ministru, care are sprijinul PNL, precum și al președintelui României. Dar premierul Florin Cîțu nu a venit la BEX-ul PNL.

Rareș Bogdan a mai spus spus că ”o țară întreagă a fost șocată de imaginile cu oameni scoși la ora 23:30, la 5 grade, atât erau în București la acea oră, pe targă, acoperiți doar cu o pătură, în scaun cu rotile, foarte mulți în mașini personale și nu în ambulanțe”.

Se caută un vinovat pentru situația de la spitalul Foișor

De asemenea, Rareș Bogdan a spus că înțelege că sistemul sanitar lucrează la capacitate maximă, dar că ”cineva trebuie să ne dea explicații”.

”Vom afla astăzi cine, de la managerul Stoica, de la ministrul Voiculescu, de la doamna Moldovan – care poate vorbește mai puțin și se ocupă mai mult de minister și nu de spațiul public, nu e treaba dânsei să dea declarații, e treaba liderilor politici și purtătorilor de cuvânt – de la domnul Arafat – care are experiență de 17 ani în administrarea medicinei de urgență și a IGSU, deci putea să prevadă situația de la Foișor -, de la Nicușor Dan – trebuie să știm ce-a corespondat cu managerul Stoica începând cu 2 aprilie -, de la domnul Stoica – este un excepțional medic, dar trebuie să înțeleagă că nu este managerul unui spital privat și trebuie să se supună rigorilor”, a completat Rareș Bogdan.

Klaus Iohannis, de acord cu demisia lui Vlad Voiculescu?

Pentru încă o dată, al doilea om din PNL a spus treaba cui este să ceară demisia unui membru din Guvern.

”Cei care cer demisii sau cel care își înlocuiește echipa, dacă este cazul, este premierul României, care are tot sprijinul nostru și care nu se bucură doar de sprijinul PNL, ci și de sprijinul deplin al  președintelui României”, a subliniat el.

Urmăriți Impact.ro și pe