Delia, vacanță extrem de scumpă în Dubai. Suma incredibilă pe care o plătește pentru doar o noapte de cazare

Redacția IMPACT / 26.02.2020, 19:18
Delia, vacanță extrem de scumpă în Dubai. Suma incredibilă pe care o plătește pentru doar o noapte de cazare

Toată lumea știe deja că Delia adoră să-și petreacă vacanțele departe de România. Jurata de la iUmor preferă destinațiile exotice și zonele tropicale, însă artista a ales pentru ultima escapadă ca destinație Singapore, dar s-a oprit și în Dubai. Câți bani a scos Delia din buzunar pentru o noapte de cazare în Dubai?

Suma uriașă pe care o plătește Delia pentru o noapte de cazare în Dubai

Delia Matache se află în Dubai, acolo unde va petrece o mini vacanță de cinci zile la unul dintre cele mai scumpe resorturi din lume: Four Seasons Resort Dubai. Potrivit surselor, Impact.ro artista a închiriat un apartament al cărui preț se ridică doar pentru o singură noapte la suma de 3150 lei.

delia, vacanta scumpa, dubai
Suma uriașă pe care o plătește Delia pentru o noapte de cazare în Dubai

Delia și sora sa, Oana se pare că au aceleași gusturi. Așa se face că înainte ca Delia să plece în Dubai, sora sa împreună cu soțul ei au vizitat frumoasa țară. Însă, cei doi au avut parte de un eveniment neplăcut și anume au fost da-ți afară din trei restaurante. Motivul? Ei bine, Răzvan, soțul Oanei purta o ținută neadecvată, adică tricou și pantaloni scurți.

„Am fost împreună cu soţul meu la restautantele de aici şi nu ne au primit nicăieri, pentru că soţul meu iubit este în pantaloni scurţi! Iar mesajul meu pentru cele 3 restaurante care ne-au dat afară este… Nu pot să vă zic acum!”, a povestit Oana, potrivit Libertatea.

Delia și sora sa, Oana Matache au o relație foarte apropiată, bazată pe prietenie. Pentru cine nu știe Oana, cântă în trupa Deliei iar la finaul anului trecut când a fost invitată la iUmor, emisiune din care face parte și celebra artistă, aceasta a descris în mod ironic relația dintre ea și sora sa, astfel: ”Vreau să vă spun de la bun început că relația dintre noi două este una foarte frumoasă. O relație pe care îmi place să o intitulez, în mod sugestiv: om bogat, om sărac. Dar o iubesc foarte mult pe Delia. Datorită ei, eu nu am o carieră solo. Asta pentru că fac parte din trupa ei”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI