Delia şi-a speriat fanii. Cum s-a pozat jurata de la X Factor de a pus pe toată lumea pe jar

Ana Ionescu, Anca Manolica 25.06.2021, 09:10
Delia şi-a speriat fanii. Cum s-a pozat jurata de la X Factor de a pus pe toată lumea pe jar

Delia Matache și-a pus toți fanii pe jar după ce a apărut pe rețelele de socializare într-o ipostază îngrijorătoare. Jurata de X Factor a speriat pe toată lumea, iar admiratorii au rămas mască când au văzut-o.

Cum s-a fotografiat Delia. Fanii s-au speriat

Delia are mari probleme în ultimele zile. Artista a publicat pe rețelele de socializare imagini în care apare cu o canulă de oxigen. Se pare că Delia nu se simte bine din cauza căldurii sufocante din ultimele zile și a fost nevoită să facă terapie cu oxigen. Ea le-a arătat fanilor că ia un supliment alimentar, benefic pentru creșterea nivelului de serotonină. La scurt timp, Delia s-a răcorit la piscină cu sora ei, însă tot se plângea de canicula pe care cu greu o suportă.

„Refuz să ies afară. Este cald, soare și mă doare sufletul că este cald și soare. Este prea cald pentru București! București nu e Zanzibar, nu e Dubai, nu e Mykonos. Maxim 25 de grade ar fi perfect, să poți alerga în Herăstrău. Ce mă fac eu mâine în platoul ăla de la Romexpo? Platoul ăla e de tablă… Ce mă fac?”, a spus Delia, la Instastory.

Delia si-a speriat fanii. Cum s-a pozat jurata de la X Factor de a pus pe toata lumea pe jar
Delia si-a speriat fanii. Cum s-a pozat jurata de la X Factor de a pus pe toata lumea pe jar

Delia, mărturisiri emoționante despre dorința de a fi mamă

Delia Matache a fost întrebată în repetate rânduri de ce nu a devenit mamă până acum. De fiecare dată, artista a evitat să răspundă la această întrebare. Invitată în cadrul unui podcast realizat de Andra Măruță, cântăreața și-a deschis pentru prima oară sufletul și a vorbit sincer despre acest subiect delicat din viața ei.

Artista a marturisit că își dorește să fie mamă, însă îi este foarte teamă să aducă pe lume un copil într-o lume atât de nesigură.

„Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte… Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur? Te gândești că la un moment dat că pleacă și că întră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc”, a declarat Delia.

Cu toate acestea, Delia a mărturisit că ar fi cu siguranță o mamă foarte bună.

„Știu că pot să fiu o mamă foarte mișto și știu și realizez că o să am anumite frici. Simt că aș putea să fiu o mamă extraordinară, dar simt că aș mai putea să-mi dau un pic de răgaz, cât cred eu că mai merge. Nu o să zic asta și la 60 de ani”, a adăugat jurata X Factor.

Urmăriți Impact.ro și pe