Delia, prinsă în mijlocul protestelor din Franța. Care este starea artistei. „Suntem blocați”

Badea Violeta 24.03.2023, 16:39

De zile bune, în Franța au loc proteste violente. Oamenii nici nu vor să audă de reforma pensiilor promovată de guvernanţi și ies pe străzi zilnic pentru a-si exprima nemulţumirile. Joi, 23 martie, în Paris au avut loc ciocniri între manifestanţi şi poliţie, iar Delia a fost prinsă în mijlocul evenimentelor. Iată care este starea artistei acum!

Delia a fost martora evenimentelor din Franța

Situația din Franța este extrem de tensionată din cauza legii pensiilor. Mii de cetățeni au luat parte la protestele violente de joi, de pe data de 23 martie, din Franţa.

A fost a noua zi de proteste faţă de reforma pensiilor promovată de conducătorii țării. Noile reglementări cresc vârsta de pensionare cu doi ani până la 64 de ani. Din păcate, Delia s-a aflat în mijlocul evenimentelor. Ceea ce trebuia să fie o vacanță relaxantă s-a transformat într-un adevărat coșmar.

Cântăreața a publicat mai multe imagini cu haosul de pe străzi pe contul său de Instagram. Totodată, vedeta a distribuit și un clip video, iar, la un moment dat, soțul său, Răzvan Munteanu, se aude spunând „suntem blocați”.

Citește și În ce relație au rămas Andreea Popescu și Delia. Fosta dansatoare va deveni mamă pentru a treia oară: „Ne vedem mai rar” VIDEO EXCLUSIV!

Fanii s-au temut pentru starea vedetei

Internauții s-au temut pentru Delia, mai ales după ce au văzut imaginile cu haosul de pe străzile capitalei Franței. Aceștia au luat cu asalt secțiunea de comentarii și au întrebat-o pe artistă dacă este bine. „Suntem bine. Am ajuns la hotel”, a răspuns solista. De asemenea, au fost și comentarii laudative la adresa cetățenilor francezi:

„Știu ce vor! Nu le e frică! Bravo lor!👏👏👏

Ar trebuii să luați exemplu de la francezi pentru că se luptă pentru drepturile lor . Ei conduc țara, nu guvernul.

Proteste pentru pensii? Au dreptate… de ar fi și în România sau Italia așa ceva .. dar aici se omoară pentru fotbal 🤣

Asta înseamnă să ai sânge în instalație, nu ca fătălăii noștri!”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Citește și Ce tarife au artiștii din România: Inna, Loredana, Delia, Andra, Smiley sau Carla’s Dreams!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...