Delia o lasă fără „pâine” pe Lidia Buble. Din ce a ajuns să facă bani frumoși jurata de la Antena 1

Iancu Andreea 19.05.2022, 12:43

Este una dintre artistele de succes din România, reușind să își dezvolte cariera pe mai multe planuri. Dincolo de acțiunile sale artistice, din muzică, Delia se implică de ani buni în televiziune, în cadrul mai multor producții în care activează ca jurat. Recent însă, artista a decis să facă un nou pas către reușita sa financiară, surclasând succesul Lidiei Buble, o altă vedetă care a colaborat cu noul partener de afaceri al Deliei. Jurata de la Antena 1 a ajuns să facă bani frumoși din această activitate.

Delia îi face concurență Lidiei Buble. Cu ce companie a semnat artista

Și-a obișnuit fanii cu gesturile sale nonconformiste însă noua mutare făcută de artistă este complet neașteptată. Delia a ajuns să concureze cu succesul Lidiei Buble, după ce vedeta a semnat un parteneriat important cu Huawei, compania chineză cu care și fosta iubită a lui Răzvan Simion are o colaborare. Celebra firmă de dispozitive smart vine cu un aer proaspăt și un concept nou, „#Infinityourself”, care își dorește să combine arta, inovația și tehnologia. Pentru că artista este o fire deschisă la nou, această provocare este binevenită, iar Huawei recunoaște că apreciază evoluția Deliei și capacitatea sa de a se reinventa constant.

„Delia este un artist complet, iar similaritatea valorilor noastre, care conectează oamenii cu pasiunile lor, ne-a dovedit că acest parteneriat se va potrivi perfect cu misiunea Huawei. Ca artist, trebuie să te reinventezi constant pentru a rămâne relevant pentru diferite generații, valori și tendințe, iar Delia, pe parcursul celor peste 20 de ani de carieră, a reușit acest lucru. Vrem să redefinim direcția de comunicare a Huawei și să evidențiem capacitatea de inovare constantă a brand-ului în ceea ce privește imaginea și produsele, iar în concepția noastră, alături de Delia vom putea atinge acest obiectiv.” declară Sabina Știrb, Marketing Director, Huawei Consumer Business Group.

Delia îi face concurență Lidiei Buble
Lidia Buble colaborează cu Huawei

Ce spune vedeta despre noua colaborare

Delia a dat lovitura cu noul său parteneriat, reușind astfel să se alăture listei de vedete din România care au acceptat propunerea Huawei. Brandul celebru în domeniul tehnologiei speră astfel să atragă cât mai mulți utilizatori, iar Delia este extrem de încântată de această colaborare, având în vedere că vedeta este mereu conectată la mediul online. Pe lângă interacțiunea cu fanii de pe rețelele de socializare, Delia apelează la numeroase aplicații pentru a-și monitoriza antrenamentele sau pentru a se relaxa în compania unui film.

„Sunt pasionată de tehnologie, de tot ce înseamnă inovație și îmi place să fiu la curent cu tot ce apare nou. Atunci când sunt plecată în călătorii fac video-uri și fotografii din locurile care mă impresionează, ascult mereu muzică, mă uit la filme când sunt plecată în turneu, iar antrenamentele mele zilnice și sesiunile de alergat sunt întotdeauna monitorizate. Practic, tehnologia face parte din viața mea în fiecare moment, așa că parteneriatul cu Huawei a venit firesc și sunt bucuroasă să fac parte din echipă. Suntem gata să începem vara cu energie!” spune Delia.

Câți bani câștigă Lidia Buble de pe urma contractului cu Huawei

De aproape doi ani de zile, Lidia Buble este și ea parte din echipa Huawei, semnând un contract bănos chiar în 2020, când pandemia a afectat serios veniturile multor artiști. Vedeta ar fi demarat colaborarea cu compania chineză în schimbul sumei de 20.000 de euro, conform surselor impact.ro.

Totuși, în urmă cu un an de zile, Lidia a intrat în atenția autorităților după ce a fost implicată într-un scandal rutier, fapt care i-ar fi afectat parteneriatul cu Huawei. Cu toate acestea, colaborarea dintre artistă și companie a continuat și anul acesta, vedeta apărând în mai multe imagini de promovare a produselor Huawei pe conturile sale de pe rețelele de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...