Delia n-a mai rezistat și a izbucnit în plâns. A povestit drama prin care a trecut: „Când ne pedepseau, ne lăsau în chiloți”

Iancu Andreea 17.09.2020, 19:54
Delia n-a mai rezistat și a izbucnit în plâns. A povestit drama prin care a trecut: „Când ne pedepseau, ne lăsau în chiloți”

Artista este una dintre cele mai iubite cântărețe din România, însă viața sa este mai puțin cunoscută publicului. Delia obișnuiește să fie destul de rezervată în privința aspectelor din privat. Cu toate acestea, juratul de la X Factor a reușit să fie impresionată de un eveniment recent și a decis să vorbească despre o dramă trăită în copilărie.

Delia a povestit prin ce momente cumplite a trecut

Vedeta de la Antena 1 a fost mișcată de un filmuleț în care un primar își umilește propriul copil. În urma vizionării, Delia Matache a mărturisit că a retrăit experiențele din copilărie, din creșă și grădiniță. Cu lacrimi în ochi, Delia a povestit cum era tratată, copil fiind, în unitățile care ar fi trebuit să îi ofere suport cât timp părinții săi erau la serviciu.

Dezvăluirea artistei este cu adevărat cutremurătoare, în contextul în care Delia recunoaște că încă se păstrează obiceiurile nocive de atunci. Toate trăirile vedetei au fost expuse pe contul său de Instagram, printr-un InstaStory.

„Experiența pe care a avut-o fetița mi-a adus niște flashback-uri din grădiniță și cred că și creșă. Pentru că am pățit chestii asemănătoare. Doar că pe noi când ne pedepseau ne lăsau în chiloți. Fără nicio Drama Queen, pe vremea aia, așa erau și văd că așa e și acum. Părinții te băteau și la grădiniță primeai uneori același tratament. Și uneori am reacția asta când văd chestii asemănătoare cu ce am trăit.”, a mărturisit Delia cu ochii în lacrimi.

Pe de altă parte, artista a mai povestit că în creșă, educatoarele obișnuiau să îi hrănească pe copii cu cojile merelor, în timp ce ele mâncau fructele întregi.

„Țin minte când educatoarele de la creșă curățau niște mere și mâncau merele și ne dădeau cojile. Ni le dădeau pe o tavă să mâncăm”, a mai spus Delia pe InstaStory.

Clipul video care i-a stârnit amintiri cumplite și lacrimi Deliei
Clipul video care i-a stârnit amintiri cumplite și lacrimi Deliei

Clipul video care a făcut-o pe Delia să izbucnească în lacrimi

Reacția Deliei a venit în urma unui filmuleț apărut în mediul online. Fostul primar PNL al orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău și-a filmat fiica minoră în timp ce o umilea. Fetița era ținută la perete, în genunchi, dezbrăcată, cu mâinile ridicate.

Pe filmare, fiica primarului repeta mai multe propoziții pentru a obține iertarea tatălui său.

„Nu mai sunt obraznică. Nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”

După ce filmul a fost făcut public, Ogâgău a avut mai multe reacții în mediul online, justificând atitudinea sa ca pe un drept al oricărui părinte.

„Copiii sunt totul în viața mea, în viața noastră, și suntem responsabili de educația pe care le-o dăm. Îi iubim când ne fac bucurii dar și când mai greșesc, însă nimeni, dar nimeni nu se poate băga în viața nimănui să ne spună cum să îi creștem, cum să îi educăm sau cum să îi mustrăm atunci când greșesc”, a spus Ogâgău la Antena3.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...