Delia, mărturisire fără perdea. Ce a făcut vedeta la doar 18 ani

Badea Violeta 25.09.2021, 10:45
Delia, mărturisire fără perdea. Ce a făcut vedeta la doar 18 ani

Delia Matache este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România și, totodată, una dintre cele mai nonconformiste artiste de pe meleagurile noastre. Vedeta are o carieră de peste două decenii și mii de fani pe rețelele de socializare. Cu toate astea, puțini sunt cei care cunosc detalii despre adolescența ei. Iată ce a făcut solista la doar 18 ani.

Ce a făcut Delia după majorat

Recent, Delia a fost invitată într-un podcast al Andrei Măruță și a povestit câteva întâmplări din adolescența ei. Îndrăgita vedetă a dezvăluit că după ce a împlinit vârsta de 18 ani a plecat de acasă. Se pare că părinții artistei erau extrem de autoritari, iar o ceartă cu mama sa a făcut-o să-și facă bagajele și să iasă pe ușă.

„Eu nu aş vrea să fiu un părinte cum erau părinţii mei, spartani. Erau prea autoritari, aşa era pe atunci. Mă certau din orice, pentru o notă la şcoală, orice. Bine, şi eu minţeam uneori.

La 18 ani am plecat de acasă. M-a enervat mama. Era cu chestii din alea, să fii la opt acasă. Mergeam şi eu la un film, la o întâlnire. Nu făceam chestii rele. Dar când am făcut 18 ani, am zis: gata, nu se mai poate, vreau să fac ce vreau.

Mi-am făcut bagajele de faţă cu ea şi am ieşit pe uşă, dar am uitat să-mi iau banii. Aveam nişte bani strânşi de la concerte, îi pusesem eu deoparte. M-am întors după ei. Am stat o lună cu chirie şi m-a sunat mama să mă întorc, că vorbesc vecinii aiurea”, a povestit Delia.

Ce a facut Delia dupa majorat
Ce a facut Delia dupa majorat

Motivul pentru care Delia nu a devenit mamă până acum

Delia este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră impresionantă, un soț care îi face toate poftele și o iubește necondiționat. Cu toate astea, lipsește ceva din viața artistei. Un copil, despre care toată lumea a întrebat-o. Delia s-a decis să lămurească totul. Iată de ce nu a devenit mamă până în prezent.

„Am frici! Mi-e teamă, dar mi-aş dori o fetiţă! E o lume nesigură, nu-mi place lumea în care trăim. Să aduci pe lume un suflet nevinovat în nebunia asta, pe care o trăim cu toţii, nu mi se pare prea ok. Am multe temeri, deşi cred că aş fi o mamă extraordinară. Îmi dau un răgaz cât se mai poate’, a precizat artista.