Delia, look bizar, pe internet. Cum s-a pozat jurata de la iUmor

Ana Anitoiu 05.04.2021, 13:09

Delia a apărut cu un look bizar pe internet. Cunoscută ca având o latură excentrică, jurata de la ”iUmor” nu se plictisește nici atunci când stă acasă, în contextul pandemiei de coronavirus. Cântăreața s-a distrat făcându-și câteva poze atipice.

Cum s-a pozat Delia

Îmbrăcată cu un hanorac pufos și înflorat, încheiat până la gât, și cu părul strâns într-un coc lejer în creștetul capului, Delia a fost pusă pe șotii. Cum plictiseala n-are loc în casa ei, cântăreața s-a pozat cu diferite filtre amuzante.

Într-una dintre imaginile pe care le-a publicat într-un story pe Instagram, Delia a apărut ca un elf cu ochi mari, albaștri, și cu un cercel în ureche. Într-o altă fotografie, vedeta a folosit un filtru ce a transformat-o într-o căpșună, iar în alta a devenit un gălbenuș de ou cu picioare. O altă fotografie a arătat-o cu șuvițe roșcate. Deschideți galeria foto de mai sus.

Delia, look bizar, pe internet. Cum s-a pozat jurata de la iUmor
Delia

Delia, probleme de sănătate

Recent, Delia s-a răsfățat cu o vacanță în unele dintre cele mai frumoase orașe din Spania. S-a plimbat și s-a fotografiat în Madrid, Barcelona și Toledo și a dezvăluit pe internet că intenționează să viziteze din nou Japonia. Însă, fericirea i-a fost perturbată, la un moment dat, de o problemă de sănătate despre care a mărturisit că n-a înțeles-o, în contextul în care face mereu mișcare.

”Nu înțeleg cum este posibil să ți se pună un junghi intercostal sau ce mi s-a pus mie în spate. Simt că am un cuțit în spate doar pentru faptul că am respirat și am ridicat umerii, am făcut o mișcare, atât, ținând cont că eu fac mișcare mereu, urc, cobor, merg kilometri și nu am nimic niciodată, dar cu o singură respirație am reușit să fac întindere. Mor, mă ține spatele”, a povestit Delia pe internet.

De ce nu a făcut Delia copii până acum

În urmă cu ceva timp, Delia a povestit și care este motivul pentru care nu a făcut un copil până acum, în ciuda faptului că mulți dintre fanii ei vor să o vadă mamă. Vedeta a precizat că din punctul ei de vedere planeta este supraaglomerată și s-a întrebat dacă n-ar trebui ca, dimpotrivă, să fie aplaudați adulții care aleg să nu facă copii. În plus, cântăreața este împăcată și a explicat de ce.

”Gena familiei a fost dusă mai departe. Şi sunt şi doi. Sunt topită după ei, dar am opţiunea să plec când vreau să plec. Mie mi se pare o doză de egoism şi faptul că aduci un copil în lumea asta.Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: «Gata, ba, a făcut copil! A apărut copilul». E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată”, a spus Delia, a cărei soră are doi copii.

Mama Deliei, dezvăluiri despre cântăreață

De altfel, despre acest subiect a vorbit și mama Deliei, Gina Matache. Ea a dezvăluit că fiica ei nu se vede altfel decât este acum – adică o artistă cu normă întreagă. Cântăreață și jurată la ”iUmor”, vedeta are o căsnicie fericită cu Răzvan Munteanu, despre care mama ei a spus că nu a văzut un bărbat ”mai iubitor, atent și drăgăstos”.

”Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin” și ”Ea nu știu dacă simte că îi lipsește un copil. Ea vede la Oana, i-ar plăcea, dar nu știe. Și dacă nu o fi, asta e. În viața asta trebuie să sacrifici ceva, ca să construiești altceva. Iar la ea chiar așa este. Pentru că văd. Ea nu se vede altfel. Lumea o judecă că e disperată după bani, dar nu are nicio treabă.”, a spus mama Deliei, la finalul anului trecut.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...